Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIAT Professional introduce noua transmisie automată cu 8 trepte pentru Ducato: mai mult confort și eficiență

FIAT Professional lansează o nouă transmisie automată cu 8 trepte, model AT8, care va echipa noul Ducato, inclusiv în varianta Camper. Una dintre caracteristicile remarcabile ale noii cutii de viteză este reducerea semnificativă a emisiilor de CO2, cu 10% mai puțin față de versiunea automată actuală, grație instalării unui cuplu mai echilibrat, eficient și mult mai controlat. De precizat faptul că încă de la proiectare noul Ducato a fost gândit ca un vehicul cât mai puțin, având o aerodinamică îmbunătățită.

AT8 conferă o experiență generală de conducere foarte bună, cu timpii de schimb îmbunătățiți, calitate și control. Toate aceste caracteristici sunt derivate de la noile ambreiaje, ce conferă manevrabilitate mai eficientă datorită cuplului optimizat, care ajunge până la 450 Nm pentru modelul mare de furgon, cu tracțiune față și motorul Multijet 4.0, de 180 CP.

O altă inovație semnificativă este furnizată de un acumulator hidraulic, o componentă cheie în sprijinul schimburilor de viteză, care reușește să mărească eficiența sistemului, permițând un timp de răspuns mai rapid.

Noua cutie de viteze automată AT8 va fi oferită și pentru Ducato Camper. De menționat că această transmisie este potrivită pentru autocaravane având masa totală maxim autorizată de până la 5 t (6,5 t incluzând remorcarea), cu 600 kg în plus față de modelele anterioare.

Pentru clienții profesioniști, FIAT a introdus echipări dedicate, menite să le crească eficiența. Amintim aici bancheta „Eat&Work”, o autonomie electrică de până la 420 km, cea mai bună din clasă, și capacitatea de încărcare rapidă până la 80% în doar 55 de minute.

Introducerea noii transmisii automate cu 8 trepte îmbunătățește ofertele deja cuprinzătoare ale FIAT Professional cu o nouă gamă de soluții inovatoare.

Articole similare

Ad