Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TTA 2024: eveniment de talie internațională, dedicat pasionaților de camioane tunate

Florin Tomuța, proprietarul Tomiflex Group și președintele Asociației Truck Tunning Art (TTA), organizatorul festivalului de camioane de la Alba Iulia, s-a declarat impresionat de participarea numeroasă de la ediția din acest an a evenimentului, care a reunit aproximativ 250 de camioane din țară și din străinătate. „Am încercat să mulțumim pe toată lumea și să ne ridicăm la nivelul acestui festival dedicat exclusiv camioanelor. Așa cum vă spuneam în 2019, am reușit să depășim multe țări europene din punct de vedere al numărului de camioane de toate mărcile expuse, dar și a nivelului de tunning. Avem și câteva modele unicat, inclusiv un Scania Fire, care a venit tocmai din Suedia pentru a ne impresiona cu configurația sa de excepție. Tocmai din acest motiv, misiunea juriului de specialitate – din care fac parte atât invitați români, cât și străini – este una extrem de dificilă. S-a ajuns la un nivel atât de ridicat în configurarea camioanelor, încât micile detalii fac diferența.“

Ce-i drept, printre concurenți se numără în special manageri de companii mici și mijlocii, care, pe lângă faptul că performează în business, iau decizii și cu sufletul, nu doar cu mintea, exclusiv în direcția eficientizării activității și maximizării profitului.

Festivalul TTA a reunit nu doar concurenți români, ci și obișnuiți ai festivalelor de camioane din alte țări, cum ar fi Olanda, Ungaria, Italia. „Potențialul acestui eveniment abia a ajuns la 50% și avem obiective ambițioase pentru edițiile următoare. Ne bucurăm să avem alături de noi producătorii de camioane și furnizorii de piese și componente de referință în piață și, așa cum ne spun partenerii noștri, nu există o locație mai bună decât Alba Iulia pentru desfășurarea festivalului“, a declarat Florin Tomuța.

Un eveniment cum este festivalul de camioane tunate poate impulsiona tinerii să vină alături de industrie, să vrea să devină șoferi profesioniști, este de părere proprietarul Tomiflex. Lucrurile se construiesc temeinic, astfel că numărul spațiilor dedicate copiilor și tinerilor a crescut la ediția din acest an.

Dinamismul industriei te obligă să iei decizii rapide într-un timp foarte scurt. Nu este, așadar, o surpriză pentru nimeni faptul că un eveniment de o asemenea anvergură cum este festivalul camioanelor tunate se organizează într-un timp relativ scurt, de către oameni pasionați. „Dar atunci când se colaborează, când ne unim sub un obiectiv comun, rezultatul este întotdeauna unul foarte bun. Atunci când suntem dezbinați, suntem slabi; dacă ne unim, suntem puternici“, a concluzionat Florin Tomuța.

Articole similare

Ad