Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss, un operator de top pe piața alcoolului baijiu de lux din China

Gebrüder Weiss furnizează un pachet de servicii de comerț electronic pentru unele dintre cele mai importante mărci de baijiu – un alcool distilat pe bază de sorg fermentat sau alte soiuri de cereale, considerat băutură națională în China, un produs de lux și un simbol al statului.
Compania operează 19 sucursale în regiunea Greater China și pentru acest proiect a deschis un depozit în Chengdu, în vestul Chinei, unde lucrează cu propria echipă și unde a dezvoltat o soluție concepută pentru a îndeplini cerințele specifice ale producătorilor de băuturi spirtoase de înaltă calitate.

Printre serviciile oferite se numără depozitarea, ambalarea, livrarea în toată China, asigurarea, trasabilitatea expedierii și alte operațiuni cu valoare adăugată. Când un client comandă aceste produse prin intermediul oricăreia dintre numeroasele platforme de vânzare online din China, datele relevante sunt trimise direct către Gebrüder Weiss pentru onorarea comenzilor, după care bunurile sunt colectate din depozit, verificate, prevăzute cu un cod și ambalate pentru a fi expediate clientului final cu camionul sau cu avionul. Multe dintre aceste băuturi spirtoase celebre sunt produse în zona din jurul Chengdu, o metropolă majoră din provincia Sichuan și cel mai modern și mai important oraș din punct de vedere economic din China de Vest, care servește și ca un nod cheie de transport și unde Gebrüder Weiss are propriul sediu din 2006.

Printre clienții din industria băuturilor spirtoase se numără Quanxing, Fenggu, Jiangkouchun, Sichuan Liquor Group (Chidu) și Xiaojiaolou, iar unele dintre aceste firme au remarcat deja că serviciile Gebrüder Weiss le-au îmbunătățit logistica și au redus daunele din timpul transportului, ceea ce a îmbunătățit experiența de cumpărare a clienților și a sporit competitivitate GW pe piața de comerț electronic.

Printre provocările pe care le au furnizorii de băuturi spirtoase premium când vine vorba de comerțul electronic și de depozitare se numără aceea că, dacă produsele în sine și ambalajele nu sunt gestionate și urmărite profesionist, pot intra pe piață produse false, ceea ce dăunează reputației mărcii și subminează încrederea clienților. În plus, pentru clienți sunt esențiale și flexibilitatea, timpii de răspuns rapizi și serviciul fiabil, care le permit să se adapteze la schimbările în structura consumatorilor și în comportamentele de cumpărare.

Asigurarea trasabilității pe tot parcursul procesului este esențială: produsele baijiu de înaltă calitate sunt scumpe, iar clienții trebuie să poată avea încredere că sunt originale. În plus, trebuie verificată atent autenticitatea oricăror produse returnate, iar sistemul de urmărire și gestionare cu coduri QR unice și numere de comandă corespunzătoare garantează asta. WMS-ul atribuie fiecărei comenzi colete sau cutii cadou de dimensiunea potrivită, iar echipa este rapidă și profesionistă în rezolvarea oricăror probleme post-vânzare, cum ar fi comenzile restante sau schimbările de adresă.

Articole similare

Ad