Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TTA 2024: Ediţie limitată Scania V8 Fire prezentată în premieră la Alba Iulia

Scania a adus la TTA Ediţia Specială “Frost” & “Fire”, din cele 50 de unităţi Frost produse de Svempa fiind adus un exemplar unicat, pentru expoziţie, fără şa de cuplare şi cu o fantă decupată din caroseria cabinei astfel încât noaptea să poată fi vizibil puternicul V8 frumos iluminat. De asemenea, Scania a prezentat prima unitate “Fire” din cele 50 care urmează să fie puse în producţie şi vândute.

Compania suedeză de transformări a camioanelor Svempa Bergendahl a creat Ediţia Limitată unică Scania V8 “Frost” şi “Fire” în urmă cu câţiva ani. Seria “Frost” a fost produsă în 50 de unităţi, deja vândute în întregime. Seria “Fire” abia a fost pusă în vânzare, de la evenimentul din Alba Iulia urmând să plece la un alt truck show care va avea loc în Ungaria în această săptămână.

Trebuie spus că au fost déjà câţiva transportatori la Alba Iulia care şi-au dorit să plece acasă cu exemplarul “Fire”, însă acesta era déjà rezervat pentru alte evenimente, o eventuală livrare urmând să fie posibilă abia după câteva luni.

Camioanele Serie Limitată pot fi comandate cu o mulţime de elemente stilizate de interior şi exterior precum jantele, scaunele de piele, volanuk, mânere, covoraşe şi multe altele.

Modelele proiectate de designerul Svempas AB Jan Richter au o vopsea specifică, mată, cu modele unice https://youtu.be/o-o6J7dpSxEalbastru gri-petrol/albastru pentru seria “Frost”, respective nuanţe de portocaliu pentru seria “Fire”.
Marca Svempas a fost achiziţionată de Scania în 2021, însă Svempas îşi va continua operaţiunile sub numele companiei.

Articole similare

Ad