Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook prezintă noile anvelope Dynapro HPX, concepute pentru SUV-urile și autovehiculele cu tracțiune integrală

  • Foto: Hankook

Producătorul de anvelope premium Hankook a lansat anvelope de vară rezistente, Dynapro HPX, destinate SUV-urilor și vehiculelor cu tracțiune integrală. Noile anvelope sunt proiectate pentru a oferi siguranță, confort și durabilitate superioară, stabilind noi standarde în segmentul lor.

Prin uzura uniformă a profilului și durabilitatea extinsă, anvelopele Dynapro HPX reușesc să ofere aceste performanțe datorită unui mix inovator de materiale și unei suprafețe de contact mai mari care distribuie presiunea uniform exercitată la nivelul solului. Aceste anvelope asigură o aderență îmbunătățită pe carosabil umed, cu o distanță de frânare redusă cu până la 15% și o manevrabilitate crescută cu până la 7%, comparativ cu modelul anterior Dynapro HP2. Lamelele 3D GripControl ajută la menținerea aderenței optime chiar și în condiții dificile.

Dynapro HPX stabilește noi standarde de confort printr-un design inovator al suprafeței de rulare. Tehnologia „Knurling” utilizată în interiorul canelurilor reduce zgomotul la rulare prin îngustarea canalului de aer fără a compromite performanța canelurilor. În plus, optimizarea blocurilor exterioare de profil contribuie la un comportament de rulare mai silențios și la o deplasare mai liniștită.

„Dynapro HPX este cel mai nou membru al familiei noastre de anvelope, special proiectat pentru multitudinea de cerințe regăsite la SUV-uri și autovehiculele cu tracțiune integrală”, a menționat Sanghoon Lee, președinte al Hankook Tire Europe. „Ne mândrim cu faptul că putem oferi clienților noștri o anvelopă durabilă, fără a face compromisuri la nivel de siguranță și confort.”

Anvelopele Dynapro HPX sunt proiectate să răspundă nevoilor din Europa și America de Nord, oferind performanță de încredere în condiții meteorologice nefavorabile. Disponibile în dimensiuni variind de la 16 la 19 inchi, anvelopele vor fi expuse spre comercializare începând cu luna iunie.

Articole similare

Ad