Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultatele Jocurilor Olimpice: costuri suplimentare și constrângeri semnificative pentru transportatori

Pe măsură ce Parisul revine la ritmul său obișnuit după Jocurile Olimpice, Uniunea Companiilor de Transport și Logistică din Franța (TLF) a realizat un sondaj privind impactul acestui eveniment asupra sectorului de transport și logistică. Respondenții au fost în special companii de dimensiuni medii, cu 21 până la 100 de angajați, și companii mari.

Concluzia este că deși profesioniștii au reușit să își mențină activitatea în ciuda constrângerilor fără precedent, au trebuit să facă față unor costuri suplimentare semnificative și a unor dificultăți legate de reglementări. Costurile suplimentare suportate au fost de cele mai multe ori legate de o extindere a timpilor de livrare, de implementarea unor noi proceduri logistice specifice Jocurilor Olimpice sau managementului resurselor umane (de exemplu, cu trecerea personalului de la program de lucru pe timpul zilei în ture de noapte, cu remunerația specifică).

Mai mult, studiul relevă că activitatea economică nu a beneficiat de efectul scontat, ceea ce ridică îngrijorări pentru Jocurile Paralimpice. Impactul economic pentru sector este, prin urmare, descris drept neutru, sau chiar negativ.

Articole similare

Ad