Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss cooperează cu Universitatea Maritimă Shanghai din China

  • Foto: Gebrüder Weiss

Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss a anunțat un parteneriat pe cinci ani cu prestigioasa Shanghai Maritime University (SMU), oferind studenților șansa de a dobândi cunoștințe practice în sectorul logistic și de a se lansa în carieră.

Gebrüder Weiss se angajează să promoveze talentele în devenire din învățământul superior chinez, iar acest program comun se concentrează pe facilitarea transferului de cunoștințe și pe dezvoltarea în carieră. Prin intermediul stagiilor de vară, studenții de la Colegiul de Transporturi și Comunicații al Universității au șansa de a dobândi experiență de primă mână în gestionarea lanțului de aprovizionare.

„Studenții pot dobândi o experiență practică valoroasă și pot învăța despre toate aspectele logistice diferite în timp ce studiază”, explică Yongquan Chen, directorul general pentru China la Gebrüder Weiss.

De asemenea, compania își încorporează propria expertiză industrială în cadrul acestui program. Spre exemplu, prin prelegeri și cursuri pentru invitați, Yongquan Chen transmite cunoștințele și experiența sa următoarei generații de manageri ai lanțului de aprovizionare.

„Îi învățăm pe studenți despre tendințele și evoluțiile din sectorul logistic. În același timp, îi ajutăm să își înceapă cariera, eventual chiar la Gebrüder Weiss”, a adăugat Chen. „Acest lucru le oferă o mai bună înțelegere a perspectivelor de carieră și a provocărilor din lumea rapidă a logisticii.”

În prezent, doi studenți SMU și-au început stagiile la Gebrüder Weiss. Aceștia descoperă întreaga gamă de servicii oferite de companie în China, de la gestionarea transportului aerian, maritim și terestru la import și export, comerț electronic, logistica depozitelor și gestionarea lanțului de aprovizionare – tot ceea ce este implicat în organizarea lanțurilor de aprovizionare de la început până la sfârșit. Cu 19 locații în China, Gebrüder Weiss funcționează ca un partener pentru întreprinderile industriale și comerciale internaționale în principalele centre economice ale țării.

Articole similare

Ad