Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nikola Corporation primește un contract de cooperare cu Sourcewell

  • Foto: Nikola Corporation

Cu noua cooperare, programul de achiziții va facilita achiziționarea de camioane clasa 8 cu emisii zero asamblate în Arizona.

Nikola Corporation (Nasdaq: NKLA), liderul global în soluții de transport, energie și infrastructură cu emisii zero prin marca HYLA, își continuă eforturile de decarbonizare a industriei de transport cu camionul prin atribuirea unui contract de la Sourcewell.

Astfel, Nikola a primit un contract de la Sourcewell în urma unui proces riguros de licitație, prin care au fost asigurați că cerințele locale de achiziții publice au fost îndeplinite și oferă o valoare și servicii excepționale. Noul parteneriat permite oricărei agenții publice acces să achiziționeze camioane de la Nikola Corporation prin intermediul unui contract validat de Sourcewell, off-the-shelf, simplificând astfel procesul de achiziții publice.

Sourcewell, o organizație guvernamentală autofinanțată înființată în 1978, facilitează un program cooperativ de achiziții care valorifică puterea colectivă de cumpărare a peste 50.000 de agenții participante. Prin contracte competitive prenegociate, Sourcewell oferă organizațiilor guvernamentale, educaționale și nonprofit soluții de achiziții rentabile și eficiente.

Articole similare

Ad