Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault va prezenta în premieră Master H2-Tech Prototype la IAA 2024

În cadrul ediției din 2024 a IAA Transportation, salonul de vehicule comerciale care se organizează la fiecare doi ani la Hanovra, în Germania, Renault va prezenta în premieră mondială un „concept car“, care prefigurează viziunea mărcii pentru vehiculele comerciale și oferă indicii asupra modului în care acestea vor fi reinventate în viitorul apropiat.

Renault Master H2-Tech Prototype va fi, de asemenea, lansat în cadrul conferinței de presă ce va fi organizată la standul producătorului francez, luni, 16 septembrie, la ora 09:40 (10:40 ora României).

Conferința de presă poate fi urmărită de la fața locului, în hala 13, precum și prin live streaming pe https://events.renault.com.

Renault va expune gama completă de vehicule ușoare, împreună cu o selecție de vehicule carosate, atât la stand, cât și în zona exterioară. În fiecare zi vor fi făcute prezentări ale produselor, serviciilor și soluțiilor inovatoare oferite de brand pentru cei care operează în zona comercială.

Standul va include, de asemenea, un corner Hyvia, dedicat Master H2-Tech Prototype și ecosistemul său de hidrogen, pentru utilizarea intensivă de către clienții profesioniști.

De asemenea, Mobilize va expune Bento, vehiculul său micro-utilitar 100% electric, și își va prezenta serviciile dedicate profesioniștilor din transport și logistică: finanțare, asigurare, plăți, managementul flotei și soluții de reîncărcare.

Articole similare

Ad