Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift, laureat la UK Engineering & Manufacturing Awards 2024

Combilift, producătorul irlandez de echipamente de manipulat, a obținut o dublă recunoaștere la UK Engineering & Manufacturing Awards 2024, obținând premiile pentru inginerie și producție.

Astfel, premiul „Echipa de proiectare a anului” a fost acordat echipei de echipamente grele Combilift pentru munca lor excepțională la revoluționarul „Combi-LC Blade” cu 12 roți. Acest utilaj modern, ce încorporează tehnologie de ultimă oră, a fost proiectată special pentru a transporta elicele turbinelor eoliene offshore, care pot atinge până la 115 m lungime și cântăresc până la 70 t. Designul îmbunătățește în mod semnificativ capacitatea de a transporta aceste încărcături mari, neuniforme, în siguranță și eficient, de la locurile de producție la locațiile de depozitare și implementare.

Această soluție inovatoare, realizată împreună cu Siemens Gamesa, se adresează nevoilor în creștere ale sectorului energiei regenerabile, unde cererea pentru sisteme logistice eficiente este în creștere, pe măsură ce dimensiunea și scara turbinelor eoliene offshore continuă să crească. Înainte de dezvoltarea Combi-LC Blade, metodele de transport existente erau adesea inadecvate și reprezentau provocări logistice. Echipa de proiectare a echipamentelor grele a Combilift s-a bazat pe experiența vastă în proiectarea sistemelor complexe de transport, creând anterior renumitele game Combi-SC Straddle Carrier și Combi-MG Mobile Gantry.

Co-fondatorul și CEO-ul Combilift, Martin McVicar, a mai primit și râvnitul „Premiu pentru lider în industrie”, distincție ce onorează conducerea vizionară a lui McVicar și angajamentul neclintit față de inovare, care au jucat un rol esențial în transformarea Combilift dintr-un mic producător irlandez într-un lider global în sectorul de manipulare a materialelor, cu o cifră de afaceri estimată de 500 de milioane de euro în acest an. Cunoscut pentru priceperea sa inginerească, McVicar are experiență ca inginer șef la Moffett Engineering, rol pe care l-a deținut la vârsta de 19 ani. Sub îndrumarea sa, Combilift a devenit sinonim cu soluționarea inovatoare a problemelor în manipularea materialelor, oferind în mod constant soluții personalizate pentru provocări logistice complexe.

Dincolo de succesul în afaceri, McVicar este implicat în promovarea unei culturi corporative puternice. Sediul Combilift, cea mai mare fabrică sub un singur acoperiș din Irlanda, servește nu numai ca centru de producție, ci și ca ambasadori ai responsabilității sociale corporative. Compania găzduiește în mod regulat scheme de ucenicie, evenimente caritabile, zile ale familiei și vizite educaționale, consolidându-și și mai mult rolul în comunitatea locală. Combilift sponsorizează, de asemenea, echipa locală Ladies GAA, demonstrând angajamentul lui McVicar de a sprijini egalitatea de gen în sport.

Articole similare

Ad