Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ferry Flex Guard și Ferry Swing Guard, de la Kögel, evită daunele și reduc costurile cu reparațiile

Kögel a concurat la categoria Componente din cadrul International Trailer Award cu protecția antiîmpănare Ferry Flex Guard / Ferry Swing Guard, necesară deoarece seria a treia de amendamente a directivei UE UN/ECE R58 impune, din septembrie 2021, existența unei protecții antiîmpănare pentru remorci, creșterea forțelor de testare și reducerea gărzii la sol maxim admise a protecției antiîmpănare de la 550 la 450 mm. Iar asta creează probleme, în special în transportul Ro-Ro și în punctele de încărcare cu diferențe de nivel sau mai abrupte, deoarece protecția antiîmpănare atinge adesea solul și deci vehiculul poate fi deteriorat în spate.

De aceea Kögel a dezvoltat sistemul de protecție cu arc autoreglabil Ferry Flex Guard și sistemul de protecție antiîncastrare cu autoreglare Ferry Swing Guard, care îndeplinesc toate cerințele legale și se comportă bine și pe suprafețe denivelate.

Ferry Flex Guard are o deviere a arcului de 90 mm, ceea ce înseamnă că protecția țâșnește atunci când vehiculul atinge solul, în timp ce Ferry Swing Guard se balansează în sus când vehiculul atinge solul, în ambele cazuri fiind evitate daunele și fiind reduse costurile cu eventualele reparații. Iar șoferul nu pierde timp la încărcarea pe feribot, deoarece nu există nimic de reglat manual, ceea ce elimină și erorile de operare.

Articole similare

Ad