Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FPT Industrial în centrul atenției la IAA TRANSPORTATION 2024 cu noile produse ICE și ePowertrain 

FPT Industrial, a treia cea mai mare companie de sisteme de propulsie industrială la nivel global, va fi unul dintre principalii expozanți la IAA TRANSPORTATION 2024, cel mai mare târg internațional dedicat logisticii, vehiculelor comerciale, autobuzelor și industriei transporturilor. Evenimentul va avea loc între 17 și 22 septembrie 2024 la Hanovra, Germania. FPT Industrial, parte a Iveco Group, este specializată în proiectarea și producția de sisteme de propulsie ecologice. La târg, compania va prezenta produse noi din segmentele ICE sustenabil (motoare cu ardere internă) și ePowertrain, în acord cu strategia sa multi-energie.

Vizitatorii pot găsi noul stand al FPT Industrial de la Hanovra la hala 21, stand D09, unde vor putea aprecia soluțiile avansate ale FPT în domeniul sistemelor de propulsie pe bază de hidrogen, poziția sa de lider în domeniul gazelor naturale și calea sa cuprinzătoare multi-energie. Gama sa completă de sisteme de propulsie electronică, pachete de baterii și sisteme de gestionare a bateriilor pentru vehicule comerciale este o dovadă a angajamentului său de a oferi soluții eficiente și de înaltă calitate pentru OEM.

Zona de servicii pentru clienți se concentrează pe abordarea sa centrată pe client, prezentând serviciile conectate ale diviziei, asistența la distanță, piesele remanufacturate Reman și o gamă nouă de uleiuri de înaltă calitate.

“FPT Industrial joacă un rol-cheie în decarbonizare și în îndeplinirea obiectivelor globale, cu o viziune clară în minte”, a declarat Sylvain Blaise, președintele unității de afaceri Powertrain a Iveco Group. “Lucrăm la sustenabilitatea întregii game și ne consolidăm poziția de lider mondial în producția de soluții de propulsie cu impact redus asupra mediului. În viziunea noastră, tehnologiile ICE continuă să joace un rol relevant, folosind mai mulți purtători de energie regenerabilă pentru a obține rezultate semnificative de decarbonizare, în timp ce ne poziționăm, de asemenea, ca furnizor de soluții de electrificare cu oferta noastră completă de soluții ePowertrain.”

Sustenabilitatea – întotdeauna cu un pas înainte

Prezentându-se ca partenerul potrivit pentru a sprijini clienții în tranziția către tehnologii noi, sustenabile, atât pentru transportul de pasageri, cât și pentru cel de marfă, FPT Industrial își extinde angajamentul față de sustenabilitate și la standul său.

Ca și la alte expoziții recente, standul mărcii de la Hanovra va fi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Adică, toți factorii implicați în construirea, utilizarea și demontarea standului au fost luați în considerare, inclusiv materialele, transportul de pasageri și de marfă și energia consumată în timpul evenimentului pentru a minimiza emisiile. În special, toate componentele standului FPT Industrial au fost transportate la bordul unei flote de camioane IVECO S-Way Natural Gas, propulsate de motoare FPT Industrial CURSOR 13 NG, pe bio-LNG de la Shell. Această inițiativă a condus la o reducere cu 99% a emisiilor de CO2 pe durata ciclului de viață, comparativ cu motorina B7.

După expoziție, FPT Industrial va verifica emisiile reziduale pentru a le compensa prin achiziționarea de credite de carbon certificate.

Inovația și tehnologia pe primul loc

Impulsionată de clienții săi și de așteptările acestora, FPT Industrial continuă să investească în motoare cu ardere internă din ce în ce mai sustenabile.

Fiind singurul jucător din segmentul vehiculelor rutiere cu cel puțin un produs cu combustibil alternativ în întreaga gamă, FPT Industrial adoptă o cale multi-energie, acoperind aplicații ușoare, medii și grele cu soluții inovatoare pe bază de hidrogen, hythane, gaz natural, motorină și combustibil regenerabil. O abordare ghidată de nevoile companiilor și ale clienților și pe deplin dedicată obiectivului final de a oferi clienților săi cele mai bune produse la cheie.

Noul CURSOR 9 H2

În premieră la Hanovra, noul CURSOR 9 H2 își respectă reputația de familie și prezintă cea mai recentă soluție fără emisii de CO2 a FPT Industrial pentru decarbonizarea viitorului transportului curat. Acesta este conceput pentru a propulsa camioane grele în orașe și regiuni, vehicule grele de construcții și autobuze urbane și regionale. Tehnologia avansată a motorului cu hidrogen este combinată cu o transmisie mecanică tradițională și cu ușurința de întreținere ca la un motor cu ardere internă standard, ceea ce o face ușor de utilizat din prima zi. În comparație cu soluțiile cu pile de combustie, noul CURSOR 9 H2 oferă o complexitate mai redusă, un cost total de proprietate similar și o sarcină utilă mai mare, ceea ce îl face soluția ideală atât pentru sustenabilitatea financiară, cât și pentru cea de mediu.

Articole similare

Ad