Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Renault Master câştigă cea de-a 33-a ediție a International Van of the Year 2025

Cea de-a patra generație Renault Master a fost anunțată, luni, 16 septembrie, ca fiind International Van of the Year Award 2025 la ceremonia de deschidere „Night of the Stars” din cadrul evenimentului IAA Transportation 2024 din Hanovra, Germania.

O decizie unanimă a juriului de experți, reprezentând 25 de țări din întreaga Europă, inclusiv revista Tranzit, a votat noul Renault Master ca fiind alegerea lor numărul unu și, pentru prima dată, au fost aleși vicecampioni comuni, noul Ford E-Transit Custom și gama Stellantis ProOne Large Van împărțind a doua treaptă a podiumului. Noul Ford Transit Courier și cel mai recent Mercedes-Benz eSprinter au completat lista scurtă a candidaților.

A fost a cincea ocazie în istoria de 33 de ani a International Van of the Year Award (IVOTY) când Grupul Renault a reuşit să câștige această distincție prestigioasă: cu cea de-a doua generație Master de succes în 1998, urmată de Trafic în 2002, cu Kangoo Z.E. rupând tiparele, devenind primul vehicul comercial complet electric care câștigă acest premiu, în 2012, urmat de următorul Kangoo Van în 2022 (împărțit cu Mercedes-Benz Citan II) și acum cu noul Master pentru 2025.

„Juriul IVOTY a fost impresionat de designul complet nou și de nivelurile ridicate de inovare și tehnologie dezvoltate pentru noua gamă Master, care prezintă o aerodinamică avansată, o utilizare sporită și o eficiență, spațiu, siguranță și confort sporite. Plus faptul că noua sa platformă modulară găzduiește propulsoare diesel, electrice și cu hidrogen. Toate atributele îndeplinesc criteriile pentru desemnarea câştigătorului. Felicitări Renault Light Commercials pentru această realizare bine meritată!”, a comentat Jarlath Sweeney, președintele juriului International Van of the Year Award.

La primirea trofeului IVOTY 2025 la evenimentul de la Messe Hannover, Heinz-Jürgen Löw, șeful Grupului Renault LCV, a declarat: „Primirea acestui premiu pentru noul nostru Master este cu adevărat specială și înseamnă mult pentru noi. Această recunoaștere este o dovadă a muncii asidue, a dedicării și a pasiunii care au făcut acest lucru posibil.”

Articole similare

Ad