Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO și Reflex Robotics implementează o nouă automatizare pentru depozite

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală la nivel global, a anunțat un nou parteneriat cu Reflex Robotics, un startup specializat în roboți umanoizi de uz general. Acordul vizează testarea soluțiilor robotice Reflex în operațiunile GXO. Aceasta marchează al doilea acord de tip „Robots-as-a-Service” (RaaS) pentru GXO.

Robotul Reflex este o soluție completă care devine operațională în 60 de minute de la implementare. Acesta este conceput pentru a deveni complet autonom prin învățarea din demonstrațiile umane. Robotul umanoid multifuncțional poate efectua diverse sarcini repetitive, cum ar fi transferul cutiilor între diverse tipuri de automatizare și pregătirea produselor pentru comenzi.

„Suntem încântați să colaborăm cu Reflex pentru a dezvolta aplicații pentru robotul Reflex pentru diverse sarcini din depozitele noastre”, a declarat Adrian Stoch, Chief Automation Officer al GXO. „Prin programul nostru de testare operațională, implementăm soluții tehnologice de ultimă oră care creează valoare nouă pentru clienții noștri, pentru GXO și oamenii noștri.”

Prin programul său „incubator operațional”, GXO colaborează cu dezvoltatori de top și testează soluții în depozit ca un laborator real. În prezent, GXO și Reflex Robot dezvoltă un proiect pilot într-o operațiune cu mai multe canale de distributie pentru un retailer din “Fortune 100”. Scopul pe termen lung este implementarea pe scară largă a robotului Reflex în operațiunile GXO, pentru a depăși constrângerile de capacitate și a permite angajaților să își asume roluri mai importante.

„Suntem încântați că GXO, furnizorul principal de soluții de logistică automatizată, colaborează cu noi pentru a-și continua strategia. Am învățat multe lucrând in depozit alături de echipa GXO și ne accelerăm rapid producția de roboți pentru a sprijini utilizarea acestora în pregatirea comenzilor din rafturi, reaprovizionarea comenzilor și asigurarea calității.”,

a precizat Ritesh Ragavender, CEO al Reflex Robotics.

Robotul Reflex poate fi văzut în acțiune pe GXO.

Articole similare

Ad