Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua platformă Eurowag Office oferă servicii end-to-end, mai ales pentru firmele mici și mijlocii

Eurowag a anunțat la IAA Transportation lansarea graduală a Eurowag Office, o platformă digitală în premieră în industrie, așa cum declară CEO-ul companiei, Martin Vohánka, care a fost dezvoltată pornind de la experiența cu mii de clienți, deci de la cunoașterea nevoilor acestora. Platforma este simplă și va oferi servicii end-to-end companiilor de transport, mai ales mici și mijlocii, permițându-le să optimizeze operațiunile folosind o singură aplicație, deoarece integrează multe dintre produsele lider de piață ale Eurowag: management de transport, de flotă și de timp de lucru, plăți pentru combustibil și taxe de drum, rambursări de taxe, navigație personalizată, servicii de decarbonizare și de finanțare, inclusiv utilizarea portofelului electronic, chat cu șoferii și transferul de documente între șofer și dispecer, care vor fi integrate curând.

Eurowag Office va ajuta companiile să aibă un control financiar mai bun, să reducă numărul de kilometri pe gol, costurile și emisiile de CO2 și să respecte reglementările în vigoare, și își propune să eficientizeze folosirea aplicațiilor IT, în condițiile în care 85% dintre firme folosesc produse și servicii fragmentate, de la furnizori unici, pentru a-și gestiona flotele.

Funcționalitățile de bază ale platformei sunt disponibile gratuit atât pentru clienții Eurowag noi, cât și pentru cei existenți. Utilizatorii se pot înregistra ca persoane fizice și pot începe imediat să utilizeze serviciul de planificare a rutei și navigația, iar pentru mai multe beneficii pot accesa funcționalitățile Premium.

În numărul din noiembrie al revistei Tranzit veți putea citi mai multe atât despre această soluție, cât și despre ambasadoarea Eurowag, Iwona Blecharczyk, din Polonia, șoferiță profesionistă, proprietară de firmă de transport și vloggeriță, care ne-a povestit atât despre avantajele folosirii Eurowag Office, cât și despre diversele provocări din cariera sa.

Articole similare

Ad