Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift a câștigat pentru a treia oară distincția Exportatorului Anului în Irlanda

Combilift, producătorul global de echipamente de manipulat, a sărbătorit o premieră în cadrul ediției din acest an a prestigioaselor premii Irish Exporter of the Year, devenind prima firmă irlandeză din istorie care a câștigat de trei ori râvnitul titlu de Exportator al Anului!

În cadrul evenimentul organizat de Asociația Exportatorilor Irlandezi (IEA) și găzduit la Centrul Regal de Convenții din Dublin, Combilift a obținut nu doar premiul pentru Exportatorul Anului din producție, sponsorizat de Ace Express Freight, ci și titlul de „Exportatorul irlandez general al Anului 2024“, sponsorizat de KPMG. Această realizare extraordinară consolidează și mai mult reputația Combilift ca lider atât în ​​domeniul producției, cât și al exportului.

Victoria Combilift la Premiile pentru Exportatorul Irlandez al Anului din 2024 este cea mai recentă dintr-un lung șir de premii. Compania a câștigat anterior premiul Exportatorul irlandez al anului în 2008 și în 2015, făcând ca aceasta să primească pentru a treia oară acest prestigios titlu.

Aceste premii recunosc contribuția semnificativă a Combilift pe piața internațională, abordarea sa inovatoare a ingineriei și concentrarea neobosită pe promovarea unei culturi a creativității și a gândirii de viitor în industrie.

Combilift este principalul furnizor global de soluții inovatoare de manipulare a materialelor, oferind un portofoliu de stivuitoare multidirecționale, echipamente de manipulare grea și sisteme de gestionare a depozitelor, premiate, proiectate la comandă. Înființată în 1998, compania distribuie acum în peste 85 de țări, printr-o rețea globală de dealeri dedicată satisfacerii nevoilor clienților. Această acoperire internațională și creștere strategică au fost factori cheie în asigurarea onorurilor de top ale Combilift la eveniment.

Septembrie 2024 a fost o lună extraordinară pentru Combilift, cu 7 premii câștigate, evidențiind leadershipul și inovația companiei:

  • UK EMA – Echipa de proiectare a anului, pentru Combi-BLADE
  • UK EMA – Industry Leader Award, care recunoaște conducerea excepțională a lui Martin McVicar
  • UKMHA Archies – Premiul Ergonomia Anului, pentru Combi-CB70E
  • UKMHA Archies – Premiul Produsul Anului, pentru Combi-BLADE
  • Deloitte Best Managed Company – Premiul Platinum, pentru al 12-lea an consecutiv
  • Exportatorul irlandez al anului – Exportatorul de producție al anului
  • Exportatorul irlandez al anului – Câștigătorul general – Exportatorul irlandez al anului 2024

Aceste distincții subliniază capacitatea Combilift de a furniza produse și servicii remarcabile, angajamentul său neclintit față de excelență și liderul său pe piețele internaționale.

Pe măsură ce Combilift își sărbătorește numeroasele succese, compania rămâne concentrată pe viitor. Cu un accent continuu pe inovare, durabilitate și creșterea exporturilor, Combilift este bine poziționată pentru a-și extinde în continuare prezența globală și pentru a continua să conducă pe scena internațională.

Articole similare

Ad