Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Licitatii in timp real in BursaTransport

Pentru că, în decursul timpului, BursaTransport  înregistrat plangeri din partea utilizatorilor asupra modului cateodata neconform in care se formalizeaza tranzactiile spot – netrimitere comanda si netrimitere confirmare comanda, situatii binecunoscute din practica transportului rutier de marfa – BursaTransport a lansat un nou serviciu: licitaţiile în timp real.

O licitatie ramane activa atat timp cat decide solicitantul de oferte, de la cateva minute la cateva ore. In acest timp, solicitantul primeste oferte de la transportatorii consultanti ai marfii. De asemenea el poate lansa contraoferte catre ofertantii interesanti. Licitatia se termina fie prin adjudecare, fie prin expirarea duratei stabilite de solicitant.

Licitatia BursaTransport este de tip silent/manual: silent – ofertele sunt ascunse celorlalti ofertanti, si manual – pretul cerut nu este singurul criteriu in alegerea castigatorului. In traditia BurseiTransport de a oferi cat mai multe detalii utilizatorilor privind viitorii parteneri, in evaluarea ofertelor primite, solicitantul are la dispozitie o multitudine de informatii privind ofertantul.

Rolul BurseiTransport este de a confirma partilor in licitatia incheiata cu succes ceea ce au stabilit in cursul negocierii. De asemenea, BursaTransport depuncteaza acei utilizatori ce produc situatii neconforme: retractari si anulari ale unor angajamente luate prin utilizarea licitatiei.

Pentru managerii companiilor multiuser, modulul licitatii ofera posibilitatea de analiza a performantei propriilor disponenti, utilizatori ai aplicatiei oferind acces la jurnalul de cereri si oferte al companiei.

In perspectiva confirmarii succesului noului modul lanat, BursaTransport are in proiect extinderea serviciilor necesare odata cu o licitatie incheiata cu succes.  Un singur exemplu: identificarea si filtrarea in BursaTransport a transportatorilor ce practica sistematic preturi de dumping.

Mai multe informatii pe  https://www.bursatransport.com/info/article/bursatransport-lanseaza-licitatiile-in-timp-real.html

Articole similare

Ad