Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Echipamentele conform TAPA de la Schmitz, pe locul al treilea la ITA, la categoria Siguranță

La categoria Siguranță din cadrul International Trailer Award au concurat șapte producători, cu nouă soluții. Câștigător a fost SDG Modultechnik, urmat de Aspöck și de Schmitz Cargobull, cu echipamentele de siguranță conform standardelor TAPA TSR1, pentru semiremorca frigorifică S.KO COOL. Este vorba de funcții inteligente, sigure și inovatoare datorită cărora utilizatorul, beneficiind și de soluția telematică TrailerConnect® de la Schmitz, automatizează controlul sistemului de blocare a ușilor și crește securitatea transportului de bunuri de mare valoare, cu scopul de a reduce pierderile din lanțul de aprovizionare.

Utilizatorul poate defini punctele de încărcare și descărcare în portalul TrailerConnect®, și numai acolo sistemul de blocare a ușilor se blochează și se deblochează automat la intrare și ieșire. Aceste zone geofence sunt configurate o singură dată, simplu și convenabil, în TrailerConnect®, iar blocarea automată generală poate fi activată cu un clic tot în portal sau în aplicația beSmart, după închiderea ușii remorcii.

Echipamentul a fost conceput împreună cu reprezentanții TAPA, astfel încât să poată fi utilizat pentru transporturile de mărfuri scumpe. TAPA necesită, de asemenea, o configurație telematică specială în ceea ce privește intervalele de transmisie a datelor și alarmele, iar zonele geofence sunt și ele o opțiune posibilă, dar nu un punct principal al TAPA.

Articole similare

Ad