Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O afacere in crestere datorita ofertei bogate si livrarii prompte

Economia Romaniei trece inca prin momente dificile, ceea ce se vede si in nivelul scazut al pietei de echipamente industriale, dar despre potentialul ei de dezvoltare se vorbeste numai de bine, astfel ca numeroase firme din domeniu sunt interesate sa fie prezente aici. Una dintre ele este compania belgiana TVH, care se ocupa de vanzarea de stivuitoare, platforme de lucru la inaltime s.a., noi si rulate, si ofera si piese si accesorii pentru acestea, avand o prezenta puternica pe piata cu atat mai mult cu cat, cel putin in Europa, actorii din domeniu cauta sa elimine, pe cat posibil, stocurile, si astfel conteaza pe parteneri care sa aiba ei stocuri in locul lor si sa poata face livrari prompte.
 

TVH Group este implicata in doua domenii principale de activitate: vanzarea de piese si accesorii pentru echipamente industriale, in peste 170 de tari din intreaga lume, si inchirierea si vanzarea de echipamente industriale noi, stivuitoare, platforme aeriene si manipulatoare telescopice.
Iar activitatea de inchiriere si vanzare de echipamente include, la randul sau, trei divizii: Echipamente (pentru vanzare de stivuitoare, platforme de lucru la inaltime, manipulatoare telescopice si echipamente pentru magazii, noi si la rulate), Inchiriere (pe termen mediu si lung), si Service si reparatii pentru intretinerea si reparatia echipamentelor.
Divizia de inchirieri este prezenta in Belgia, Olanda, Luxemburg, Cehia, Germania, Polonia, Slovacia, Romania si Serbia si a cunoscut o crestere impresionanta dupa achizitionarea companiei germane Mateco, detinatoarea unor mari flote de echipamente in tara de origine, dar si in Polonia sau Luxemburg, care a facut sa se ajunga la aproape 16.000 de stivuitoare, incarcatoare de tip foarfece, incarcatoare telescopice s.a. destinate inchirierii.
In ceea ce priveste divizia de echipamente, aceasta ofera la nivel international peste 1.600 de stivuitoare termice si electrice, incarcatoare telescopice, platforme de lucru la inaltime, utilaje pentru magazii, rampe de incarcare. „Clientul poate alege prin intermediul internetului orice tip de echipament si pentru orice buget. In acest sens ne adresam dealerilor locali si/sau atelierelor profesioniste“, arata Kristof Bolle, director de vanzari de piese si accesorii pentru echipamente industriale.
In atelierul companiei poate fi modificat orice utilaj al clientului, in functie de cerintele acestuia, incepand cu lucrari de vopsire, de instalare a unei alte cabine sau de montare a unui atasament special etc.
In urma unei investitii semnificative, TVH a implementat recent, pe site-ul sau, aplicatiile MyTotalSource si MyEquipmentFinder, instrumente de cautare si de plasare a comenzilor foarte usor de folosit.

Romania, inca stangace, dar privita cu incredere
Activitatea de inchiriere din Romania este asigurata de Romlift. Vanzarea de piese este organizata din Belgia, de catre angajati interni si externi, romani. Un inconvenient al pietei noastre este costul ridicat al transportului, dar …

Articole similare

Ad