Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou service la Brasov

EVW Holding, importatorul exclusiv DAF pe piata romaneasca, isi continua strategia de consolidare a retelei teritoriale prin construirea unui nou sediu la Brasov.  Investitia se ridica la 2,5 milioane de euro si a fost acoperita integral de EVW Holding, care si-a propus pentru 2014 comercializarea a 540 de camioane DAF si 60 de Isuzu noi si mizeaza pe crestere si pentru celelalte activitati conexe: vanzari de piese de schimb si anvelope pentru camioane, vanzari camioane rulate si service.
 
Noua locatie este situata la iesirea din Brasov spre Targu Mures, in apropierea soselei de centura. Din terenul achizitionat, de 15.000 m2, suprafata construita este de 2.120 m2 (2.400 m2 desfasurata), din care 1.400 m2 au fost alocati pentru service, magazia acopera 650 m2, iar bi­rourile, 350 m2.

In noul service se lucreaza pe opt linii, cu acces din ambele parti ale halei, fiind acoperita o gama completa de servicii pentru camioane, semiremorci, autobuze si autocare: reparatii generale, reparatii motoare, instalatii de aer si franare, axe, cutii de viteze, diferentiale, lucrari de tinichigerie, vopsitorie (cabina de 10 m lungime), ITP, verificari si diagnoza si lucrari de intretinere. Mai mult, se realizeaza echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, montari agregate de aer conditionat Webasto, incalzi­toare auxiliare, montari de instalatii de basculare HYVA pe orice tip de camion, service complet de roti si alimentare cu AdBlue.
Evenimentul de la Brasov reprezinta un pas inainte in planul de consolidare si dezvoltare a retelei teritoriale a EVW Holding in tara noastra. Locatia in sine este strategica, din toata reteaua nationala, la Brasov fiind cel mai bine dezvoltat service-ul pentru clientii multi-brand.
La ora actuala, pe langa Brasov, EVW Holding este prezent in Arad, Cluj, Gilau, Bacau, Iasi, Braila, Constanta, Bucuresti si Craiova. In plus, unitatile de interventie mobila asigura asistenta tehnica oriunde sunt camioanele oprite pe drumurile din Romania. Urmatorul obiectiv este investitia intr-un nou centru de vanzari si service EVW Holding in Constanta. Terenul a fost deja cumparat, iar in prezent se asteapta aprobarile necesare pentru a se demara constructia.
„EVW Holding este un partener puternic, dovada fiind si rezultatele foarte bune obtinute pe pietele pe care este prezent. Grupul este in primii 10 furnizori ai DAF Trucks atat din punct de vedere al volumelor operate, cat si al serviciilor oferite si al incasarilor“, a declarat Michiel Kuijs, director of sales operations DAF.
DAF a produs anul trecut 52.000 de camioane, care au fost comercializate in retelele de vanzari ale celor peste 350 de dealeri. EVW a vandut 1% din total, respectiv in jur de 500 de vehicule, ceea ce este un rezultat foarte bun la nivelul organizatiei. „Impreuna cu EVW Holding urmarim permanent situatia pietei din Romania, care, la fel ca in cazul altor tari europene, a cunoscut fluctuatii mari in ultimii ani. In momentele mai dificile este important sa ai un partener solid, asa cum este cazul EVW, care si-a inceput activitatea in Romania in 1997 si de atunci a inregistrat o crestere sustinuta“, a adaugat Kuijs.

Articole similare