Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Palletways extinde rețeaua în Europa de Est

Palletways adaugă Slovacia în rândul țărilor europene acoperite de serviciul său de transport expres de paleți, care ajunge acum la 24 de state cu 450 de francizori. Slovacia este acoperită prin hub-ul maghiar Biatorbágy, la periferia vestică a Budapestei, care are o poziție optimă pentru a îndeplini și funcția cross-dock către Slovacia, deoarece beneficiază de toate serviciile Palletways, inclusiv livrarea Premium 24, Economy și cea AM, toate urmărite. 

„Slovacia are o frontieră lungă de 655 km cu Ungaria și există legături culturale, comerciale și economice puternice între cele două țări”, explică Marek Ondrejcak, managerul de zonă care va conduce operațiunile pentru Slovacia. „Prin urmare, dezvoltarea operațiunilor maghiare este un pas firesc pentru creșterea prezenței Palletways în Europa de Est. Am recrutat deja 9 companii independente de transport care aduc cu ele o experiență valoroasă în diferite sectoare industriale.

Slovacia se confruntă cu o fază de creștere economică, cu o rată mai mare decât media europeană. Luis Zubialde, CEO al grupului Palletways, afirmă: „am lansat rețeaua maghiară acum câțiva ani și expansiunea rapidă în Slovacia este o mare satisfacție. Această extindere a rețelei este o oportunitate excelentă pentru clienții și francizorii Palletways de a crește numărul destinațiilor europene. În același timp, oferă și un mesaj puternic pieței cu privire la angajamentul nostru neîncetat pentru creșterea continuă. “

Articole similare

Ad