Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kaatje, cel mai mare trailer Faymonville de pe șoselele belgiene

Kaatje este o combinație de 3+8 axe ce permite sarcini utile de 120 t și a fost achiziționată de compania belgiană All Exeptional. Trailerul are la bază un CombiMAX cu lățime de 3.000 mm și cu platformă din oțel proiectată pentru transportul preselor industriale și echipamentelor de construcții și terasament.

Axele pendulare de 17,5″ de tip PA-X asigură o înălțime de încărcare foarte scăzută și fac ca vehiculul, în ciuda dimensiunilor, să fie ușor de manevrat și echipat optim pentru intrările în șantier și pe teren denivelat.

Platforma de încărcare cu lungime de 14.000 mm a trailerului cu opt axe poate fi extinsă telescopic cu încă 7.400 mm și o nișă pentru șinele excavatorului poate găzdui la nevoie brațele articulate ale echipamentelor transportate, cu efect pozitiv asupra înălțimii totale. Șasiul cu trei axe poate fi îndepărtat dacă este necesar, pentru o suprafață suplimentară de încărcare de 4.500 mm, iar rampele duble oferă un unghi ideal chiar și pentru mașinile cu gardă la sol redusă.

Articole similare

Ad