AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A doua editie a ExpoTranzit isi deschide portile pe 6 si 7 aprilie la Cluj

EXPO TRANZIT 2017Revista Tranzit organizeaza a doua editie a targului de transport si logistica ExpoTranzit pe 6 si 7 aprilie la Grand Hotel Italia (Cluj-Napoca).

Printre furnizorii de produse si servicii pentru firmele de transport si logistica care si-au anuntat deja prezenta cu stand se numara Iveco Romania (cu diviziile sale Vans, Trucks, Buses, OK Trucks si Parts), Mercedes-Benz Trucks and Buses, Renault Trucks, Volvo Trucks, Scania Trucks & Buses, CTE Trailers, Schmitz Cargobull, Hochstaffl Romania, Anadolu, Ford Trucks, Bridgestone, Hankook, Contact Tires, EuroWag, MOL, Rompetrol, Premium Lubricants, Voith, Idea Leasing, BursaTransport, TimoCom, Trans.Eu, Safety Broker, Bergerat Monnoyeur, Vialtis, UNTRR s.a.
 

Pentru a oferi invitatilor/vizitatorilor mai mult decat experienta unor intalniri de afaceri, am pus la punct un program cu 5 conferinte dedicate operatorilor de transport marfa si persoane, firmelor de logistica, producatorilor si diferitilor furnizori de produse si servicii pentru aceste firme. Joi, 6 aprilie, mai multi producatori si retaileri, printre care Bergenbier, Kaufland si Ford Romania, vor discuta despre tendintele din transporturile si logistica din Romania (automatizare, externalizare, infrastructura si modele logistice s.a.), in timp ce transportatorii de persoane vor discuta despre modele de business inainte si post-liberalizare, in prezenta unor speakeri de calibru din tara, dar si la nivel international. Situatia viitoare a RCA va fi analizata tot pe 6 aprilie, pentru ca pe 7 aprilie sa fie proiectata noua structura a costului/kilometru dupa ultimele moificari ale unor elemente vitale pentru calculul costurilor unei firme de transport: salarii/diurne, combustibil, taxe de drum, asigurari, intretinere, costuri de management si, mai nou, costuri cu avocatii, ca urmare a situatiilor tot mai riscante in care se gasesc firmele de transport din Romania.

In dupa amiaza zilei de 7 aprilie vom discuta despre situatiile de dumping social si munca la negru in Franta despre care am tot scris de la inceputul anului, in prezenta reprezentantilor Ministerului Transporturilor, ITM, asociatiilor profesionale si a altor vorbitori.
Ambele seri se vor incheia cu mega petreceri, asa cum oaspetii revistei Tranzit s-au obisnuit la fiecare eveniment. Astfel, Florin Ristei (FreeStay) va concerta pe 6 aprilie, iar Jukebox pe 7 aprilie, ambele trupe promitand o ora si jumatate de atmosfera electrizanta.
 

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului, http://tranzit-expo.traficmedia.ro/

Inscrieri la eveniment se pot face si pe e-mail la office@traficmedia.ro sau prin telefon la 021 777 06 98/99.

Articole similare

Ad
Ad