Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Ploisti-Buzau si Buzau-Focsani

La inceptulul saptamanii trecute, CNAIR  semnat  contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru  drum de mare viteza Ploiesti – Buzau” si “Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru  drum de mare viteza Buzau – Focsani” cu Consitrans.
 

Obiectul contractelor consta in prestarea de activitati si servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru "Drum de mare viteza Ploiesti – Buzau" si "Drum de mare viteza Buzau – Focsani", pregatirea documentatiei de atribuire pentru executia lucrarilor, precum si asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare si asigurarea asistentei pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru executia lucrarilor, in conformitate cu Caietul de Sarcini si cu respectarea legislatiei in vigoare.
Valoarea celor doua contracte depaseste 25 de milioane de lei. Studiul de Fezabilitate si a Proiectul Tehnic pentru drumul de mare viteza Ploiesti-Buzau are un pret de 12.277.618,53 lei fara TVA, iar 13.933.291,10 lei fara TVA pentru Buzau – Focsani.
Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de incepere a contractului. Contractele sunt finantate prin POIM 2014 – 2020 si Bugetul de Stat.

Articole similare

Ad