AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

A inceput prima editie a competitiei Ford Trucks Best Driver

In perioada 15 Mai – 15 Iunie 2018 se deruleaza prima editie a Ford Trucks Best Driver Challenge, competitie organizata pe doua categorii: Transport si Constructii.
„Ford Trucks acorda o deosebita atentie soferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele Smart care echipeaza motoarele Ecotorq, pana la aceasta competitie in care sunt puse in valoare aptitudinile soferilor, valorizam cea mai importanta resursa a companiilor care activeaza in domeniul transporturi sau constructii – resursele umane“, declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
 

Singurul criteriul de departajare in cadrul concursului este consumul mediu de combustibil pe kilometru obtinut in  perioada competitiei. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare fata de sarcinile zilnice ale soferilor si participa la eficientizarea activitatii lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obtinute in concurs se va face prin intermediul Via Truck, solutia de monitorizare si management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.
Premiile constau in 10 vouchere in valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasati la cele doua categorii ale competitiei. Rezultatele intermediare inregistrate in competitie vor fi comunicate saptamanal pe www.ford-trucks.ro, iar cele finale vor fi publicate pana la 1 iulie 2018.
In competitia Ford Trucks Best Driver Challenge pot fi inscrisi doar soferii vehiculelor Ford Trucks achizitionate prin Cefin Trucks.

Articole similare

Ad
Ad