Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Actros, editie aniversara 20 de ani!

Mercedes sarbatoreste aniversarea de 20 de ani a modelului Actros, prin productia unei serii limitate la 200 de unitati a celebrului cap tractor. Comenzile pentru acest model special pot fi date din septembrie, in timp ce productia va incepe in luna noiembrie.
De la lansarea sa in urma cu doua decenii, Mercedes-Benz Actros a fost vandut in peste un milion de exemplare. Generatia actuala a impus incontinuu noi standarde de eficienta si siguranta incepand cu vara lui 2011, atunci cand a fost lansata. Asa cum a fost cazul la debut, noul model special va fi dezvaluit publicului in luna septembrie la targul pentru vehicule comerciale IAA.
 

La exterior, noul Actros are un look exclusivist in care predomina cromul, asa cum sunt aplicatiile cu monograma aniversara in carcasele oglinzilor laterale. Alte caracteristici ce evidentiaza aceasta editie speciala includ un cadru pentru logo-ul brandului german pe panoul frontal, faruri bi-xenon si deflectoare de vant pentru geamurile laterale. Oglinzile, grila radiatorului si partile atasate sunt vopsite in culoarea caroseriei in functie de dorintele fiecarui client. La interior, cabina este iluminata de un sistem compus din 138 de LED-uri, soferul putand alege culoarea in functie de preferinte. Modelul beneficiaza si de covorase din velur, dar si de un volan imbracat in piele. Confortul sporit este asigurat si de sistemul de climatizare automat, frigiderul, sistemul de sonorizare performant si un display mare aflat pe panoul de bord. Ca dotare standard, modelul editie limitata este dotat cu setul Top-Fit, ce il ajuta pe sofer sa ramana in forma. Acest echipament a fost proiectat si dezvoltat pentru a putea fi folosit in cabina unui camion.
In materie de siguranta, noul Actros este echipat cu cea mai noua versiune a sistemelor Active Brake Assist 3, Proximity Control Assist, Sideguard Assist, Lane Assistant si Attention Assist. Modelul de baza este un cap tractor semitrailer 4×2, cu doua tipuri de cabina, GigaSpace si BigSpace. Productia va incepe in noiembrie si este limitata la 200 de exemplare.

Articole similare

Ad