Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adrian Crizbasianu, in fruntea VGP Romania

VGP, dezvoltator european de spatii logistice si comerciale, anunta numirea lui Adrian Crizbasianu in functia de Country Manager VGP Romania.
Binecunoscut sectorului de Transport si Logistica din Romania si nu numai, cu 15 ani de experienta in compania DB Schenker la nivel local, din care ultimii 7 ani in functia de COO si membru in Consiliul de administratie, Adrian Crizbasianu s-a implicat activ pentru atingerea obiectivelor si plasarea companiei de logistica in pozitia de lider de piata. De asemenea, Adrian Crizbasianu a fost parte din dezvoltarea Contract Logistics – SCM, o divizie a DB Schenker, dar si in cadrul unui proiect amplu ce a vizat modernizarea terminalului Schenker din Portul Constanta.
De la 1 februarie, specialistul s-a alaturat echipei VGP in calitate de Country Manager Romania, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea operatiunilor la nivel local, cu obiectiv pe termen scurt de extindere a prezentei VGP la nivel national. „Intrarea in echipa VGP reprezinta pasul catre sectorul imobiliar, un sector la care am fost conectat prin prisma experientei profesionale avute. Determinarea si angajamentul top managementului VGP catre piata industriala si logistica de real-estate a fost concludenta pentru decizia de a ma alatura companiei si sunt increzator privind viitorul optimist al VGP in Romania“. 
 
Citeste si: Sibiul a devenit o zona cu potential pentru dezvoltatorii de parcuri logistice

La randul sau VGP, prin vocea lui Matthias Sander, COO Europa de Est, a declarat ca „inca de la primul contact am fost siguri ca este o potrivire suta la suta de caracter. Cu o bogata experienta logistica, credem ca Adrian va asigura dezvoltarea ulterioara a VGP in Romania“.

 

Articole similare

Ad