Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ALD Electric, primul produs de leasing operational pentru autovehicule electrice si hibride plug-in

ALD Automotive a lansat ALD Electric, primul produs de leasing operational cu servicii incluse pentru autovehicule electrice si hibride plug-in disponibile in Romania. Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune solutii pentru limitarea emisiilor de CO2 si a consumului de carburant si ofera consultanta companiilor pentru ca politicile lor auto sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului. „La nivel global, Europa este considerata un hub al masinilor electrice, iar inverzirea flotelor auto este o tendinta ce se va impune in Romania si la care avem semnale ca vor adera tot mai multe companii in urmatorii ani.
 

In acest sens, ALD Electric este un produs gandit pentru companiile early adopters, care implementeaza sau au in plan politici de inverzire a parcului auto”, a spus Frédéric Banco, director general al ALD Automotive Romania.
Clientii care opteaza pentru solutia ALD Electric beneficiaza de un bonus de mobilitate, avand acces la un autovehicul conventional pentru 20 de zile pe an, pe care il pot utiliza in deplasari mai lungi sau in destinatii unde nu exista statii de incarcare. Acest avantaj de mobilitate sporita vine suplimentar fata de autovehiculul de inlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definita la incheierea contractului.
De asemenea, produsul ALD Electric poate include si statii de incarcare pentru autohevicule electrice si hibride plug-in. Costul statiei de incarcare este inclus in rata lunara stabilita la incheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de catre partenerul agreat de ALD Automotive pentru acest tip de servicii.
Prima statie va fi montata la sediul ALD Automotive, in Bucuresti, unde angajatii si clientii isi vor putea incarca autovehiculele electrice si hibride plug-in. ALD Automotive continua sa mareasca numarul de masini electrice si plug-in din flota proprie, adaugand recent mai multe autovehicule ce vor fi utilizate de angajatii companiei.

Articole similare

Ad