Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AliBaba vrea să-și extindă amprenta logistică în Liège

Cainiao, filiala de logistică a gigantului e-commerce AliBaba, plănuiește următoarea fază a expansiunii hub-ului său pe aeroportul din Liege. Ancheta de mediu a început ieri, cu o audiere publică pentru localnici. 

Tema sesiunii a fost cererea de autorizație de mediu de către Alibaba Smart Hub Belgium pentru construcția și exploatarea a trei noi hale care vor fi adăugate la facilitățile sale existente. Noile hale acoperă o suprafață de aproximativ 69.000 m² și sunt însoțite de copertine, birouri, parcări, împrejurimi și facilități exterioare.

Cainiao a inaugurat o hală de 30.000 m² în noiembrie anul trecut. Potrivit companiei, acolo se operează acum trei până la patru avioane pe zi și 60 de camioane, ceea ce reprezintă șase la sută din activitatea totală a aeroportului din Liège. Cu noile clădiri, Cainiao va putea găzdui 15 avioane și până la 550 de camioane pe zi. La capacitate maximă, site-ul ar angaja 900 de persoane. A doua hală ar putea fi dată în funcțiune în primul trimestru al anului 2024, în timp ce hala 3 ar putea fi gata în trimestrul IV din 2026.

Articole similare

Ad
Ad