Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Allport Cargo Services si Keswick Enterprises au facut un joint-venture in Romania cu numele ACS Romania

ACS Romania este operationala si va avea ca obiect de activitate transportul intern si international in si din Romania pe cale rutiera, maritima si aeriana. Compania are sediul la Bucuresti si va fi condusa de Alex Avram in functia de Country Manager.
Allport Cargo Services este una dintre cele mai mari companii de expeditii din UK, cu prezenta in intreaga lume. Keswick Enterprises este un investitor britanic in supply-chain, care deruleaza deja afaceri in tara noastra prin Tibbett Logistic. Astfel, clientii vor beneficia de cunostintele si experienta Tibbett Logistics, cuplata cu cea a Allport Cargo, care are operatiuni in 30 de tari.
 

“ACS opereaza deja in Romania de mai multi ani iar miscarea face parte din strategia sa de crestere. Parteneriatul cu Keswick Enterprises inseamna ca suntem in postura de a imbunatati mai departe nivelul serviciilor oferite in regiune si de a demonstra loialitatea noastra fata de clienti”, a spus Charles McGurin, Chief Executive Officer la Allport Cargo Services.
John Harvey CBE, Executive Chairman of Keswick Enterprises Group a adaugat ca prin Tibbett Logistics si companiile predecesoare, Keswick a operat in Romania de 20 de ani. In urma cu sase ani, compania a stabilit o operatiune intermodala interna cu propriile vagoane de transport pe cale ferata si un terminal feroviar privat de marfa pentru a muta marfurile din Constanta la Bucuresti. Aceasta activitate a fost acum extinsa printr-o operatiune intermodala Europeana mai larga.

Articole similare

Ad