Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Alpha House Construct: La Suceava, autoritatile impiedica oamenii sa ajunga la munca!

Cu cele 15 camioane pe care le are, compania activa in zona Germaniei. Acum mai lucreaza doar trei, deoarece acolo cele mai multe fabrici au oprit activitatea sau au redus-o drastic. „Sunt fabrici din Germania care incarcau si 300 de camioane si care acum au oprit activitatea?, a explicat Cosmin Pascari, directorul Alpha House Construct.
Soferii care au venit din curse sunt acum in izolare, iar cei mai vechi refuza sa mai plece in curse. Directorul companiei se asteapta la intarzieri de plata din partea clientilor, insa este permanent sunat de catre furnizori. „Nimeni nu te mai asteapta cu nimic. Lor le este frica de noi, iar noi nu stim daca ne vom recupera banii de la clienti.?
Compania este din Suceava si un alt business al sau este in domeniul constructiilor. Din cauza carantinei din zona sunt muncitori pe care autoritatile nu i-au mai lasat sa intre in oras pentru a ajunge la munca, iar pe altii nu i-au mai lasat sa paraseasca orasul pentru a merge acasa. „Fiecare aplica aceste masuri asa cum considera. Avem muncitori care vin din satele din apropiere. Pe unii i-au lasat autoritatile sa intre in oras, dar pe altii nu, desi toti veneau la munca. Daca nu mai avem muncitori nu avem ce face si trebuie sa inchidem firma.? 

Articole similare

Ad