Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alte 103 autobasculante Ford Trucks intra in parcul CNAIR

Cefin Trucks a inceput livrarea celor 103 autobasculante Ford Trucks 3542D catre CNAIR, vandute in urma castigarii unei licitatii publice din 2016. Aceasta este cea mai mare livrare de vehicule off road din Romania din ultimii zece ani, iar astfel CNAIR devine cel mai important client al Ford Trucks in tara noastra. Vehiculele vor fi folosite iarna pentru deszapezire, iar vara pentru transportul agregatelor necesare la statiile de asfalt.
 

Cefin Trucks a anuntat livrarea a 103 autobasculante Ford Trucks 3542D catre CNAIR, in urma  contractului castigat prin licitatia publica cu numarul 170049 din 24.09.2016. Achizitia acestor noi vehicule se inscrie in planul de retehnologizare a CNAIR, demarat in 2014, care prevede redotarea companiei cu o noua gama de masini si utilaje specifice lucrarilor de reparatii si de intretinere a drumurilor. Acestea vor fi folosite de Directiile Regionale de Drumuri si Poduri din Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Cluj si Bucuresti.
Pana la achizitionarea acestor autobasculante, CNAIR dispunea de 530 de utilaje, iar acum flota a crescut la 633 de utilaje, insa compania de drumuri lucreaza in continuare si cu parteneri, deoarece are nevoie in total de 2.500 de vehicule pentru deszapezire la nivel national.
Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1.000 de masini si utilaje, pana la aceasta data fiind cumparate mai mult de 850 de utilaje. Desi piata de transport se confrunta cu o criza importanta a soferilor profesionisti, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR a explicat ca, desi munca pe un astfel de vehicul reprezinta o meserie in sine, deoarece necesita o anumita pregatire si experienta, compania nu duce lipsa de soferi experimentati.
Din cele 103 vehicule au fost livrate saptamana trecuta 19 unitati, urmatoarele fiind programate la livrare pana cel tarziu in prima saptamana a anului viitor. „Aceasta este cea mai mare livrare de vehicule off road din Romania din ultimii zece ani, iar colaborarea cu CNAIR a fost una foarte buna. Astfel, CNAIR devine cel mai important client al Cefin Trucks. In urma cu doua saptamani Cefin a livrat vehiculul cu numarul 500 iar pana la finalul anului vom ajunge la 650 de unitati, din care vehiculele cumparate de CNAIR reprezinta 17%“, a spus Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului constructii detin, la doar 18 luni de la lansarea in Romania, o cota de piata de 24%, ceea ce inseamna ca Cefin este deja pe locul al doilea in acest segment de piata. „Prin livrarea flotei de autobasculante catre CNAIR ne asumam pozitionarea ca lider de piata pe acest segment in 2018.“

Articole similare

Ad