Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Isuzu

Pentru transportul urban, Anadolu Isuzu propune două autobuze cu sisteme de propulsie alternativă: Novociti Volt și Citivolt 12, ambele cu motorizare electrică, iar pentru traficul interurban oferă Interliner CNG, cu gaz natural comprimat.

Novociti Volt are acumulatori li-ion de 200 kWh și o autonomie generoasă de 270 km, posibilă și datorită montării de panouri solare pe plafon. Acestea produc energie suplimentară pentru utilizatorii auxiliari, economisind astfel energia din acumulatori.

Citivolt are un pachet de acumulatori de 230 kWh și autonomie de până la 300 km. Ambele modele dispun de sisteme inteligente de numărare a pasagerilor, monitoare, sisteme de detectare a atenției șoferului, etilotest, asistență pentru unghiul mort, Wi-Fi etc.

Interliner CNG are 13 m lungime în configurație cu două axe și o capacitate maximă de 63 de locuri + 4 scaune rabatabile. Vehiculul, cu a doua ușă dublă, este configurat pentru transport interurban – clasa a II-a – și dispune de o capacitate de depozitare de 7,5 m3 în calele de bagaje – cea mai mare din clasa sa. Interliner este propulsat de motorul Cummins de 320 CP și oferă o autonomie de 700 km.

Cel mai bine vândut autobuz Isuzu în România, Citiport, are 12 m lungime și este echipat cu motorul Cummins Euro 6, de 6,7 l, ce dezvoltă 204 CP la 2.100 rpm. Vehiculul beneficiază de pachet complet de sisteme de siguranță, ce include EBS, intarder cu 3 trepte, asistență la plecarea din rampă și frână de staționare. Cabina șoferului este separată de salonul pasagerilor printr-un perete despărțitor. Accesul la bord se face cu ușurință, Citiport fiind prevăzut cu funcție de îngenunchere la oprirea în stații.

Tot pentru transportul urban, modelul Citibus, de 9,5 m lungime, este propulsat de motorul Cummins de 4,5 l, ce dezvoltă 213 CP. Acesta este ideal pentru aplicațiile cu flux mic și mediu de pasageri, sau pe traseele cu străzi înguste, mai greu accesibile.

Pentru aplicații turistice, Anadolu Isuzu propune autocarul Visigo, de 9,5 m lungime și o capacitate de 39 de locuri. Vehiculul poate fi dotat cu motor Cummins de 244 sau 320 CP și este partenerul ideal pentru rutele pe distanțe medii și scurte, excursii sau tururi panoramice. Visigo dispune de un pachet complet de sisteme de siguranță, ce include, printre altele, sistemul avansat de evitare a coliziunii Mobileye Shield PlusTM. Pasagerii Visigo beneficiază de condiții excelente de călătorie, grație designului interior plăcut și funcțional și scaunelor reglabile ce au și opțiunea de culisare spre culoar. Capacitatea calelor de bagaje este de 5,5 m3.

Conceput special pentru transportul de distanțe scurte și medii, Turquoise este unul dintre cele mai populare autobuze marca Anadolu Isuzu. Vehiculul este propulsat de motorul Isuzu de 190 CP și oferă condiții excelente de călătorie, mai ales că poate fi configurat cu numeroase dotări opționale. Este echipat standard cu ABS, ASR, tahograf digital, preîncălzitor, aer condiționat și senzori pentru parcarea cu spatele. Capacitatea maximă este de 33 de locuri, însă în funcție de aplicații se poate opta pentru mai puține scaune și un layout personalizat.

Autobuzele seriei Novo sunt concepute special pentru transportul grupurilor de până la 29 de pasageri, fiind ideale pentru cursele de convenție. Acestea sunt dotate cu motoare Isuzu, ce dezvoltă 190 CP, la 2.600 rpm, iar special pentru piața europeană sunt disponibile configurațiile Standard și Ultra, în funcție de clasa de confort dorită.

În România, autobuzele Isuzu sunt disponibile prin importatorul oficial Anadolu Automobil Rom S.R.L.

Articole similare