Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anteo si-a relocat productia in Italia

Anteo, compania italiana specializata in manufacturarea de lifturi hidraulice, si-a relocat productia din Romania in Italia si are o cota de piata de 40%, anuntand o cifra de afaceri in crestere in ultimii doi ani, cu o previziune pentru finalul lui 2017 de +5%, potrivit editiei electronice a revistei „Uomini e Trasporti“.
In ciuda costurilor mai mici cu forta de munca, Anteo, companie fondata in 1969, a ales sa inchida fabrica din Romania, „pentru ca nu garanta aceleasi standarde de calitate“, arata sursa citata. Compania si-a concentrat productia in provincia bologneza Molinella, iar rezultatele au fost foarte bune.
 

Din punct de vedere al afacerilor, Anteo a inregistrat o crestere in ultimii doi ani, cu 26% in 2015 si 25% anul trecut, in timp ce pentru 2017 previzioneaza un plus de 5%. Sediul din Molinella se intinde pe o suprafata de 50.000 m2, din care 15.000 cladiri de birouri, si doua unitati de productie, Anteo 1, fabrica initiala, construita in 1969, si Anteo 2, insa exista si o unitate robotizata. Compania e lider de piata in Australia, cu o cota de 40%, in timp ce in alte piete, Noua Zeelanda, Singapore, Orientul Mijlociu, Marea Britanie si Rusia este in top.

Articole similare

Ad