Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopele GT Radial pentru autobuze urbane au obtinut certificare 3PMSF

Anvelopele GT Radial GAU861 pentru autobuze urbane au obtinut certificatul 3PMSF (simbolizat prin fulg de zapada si munte), care confirma faptul ca asigura performante excelente in orice anotimp.
Anvelopa, lansata cu simbolul M+S pentru a indica performantele excelente de tractiune si franare in conditii de noroi si zapada, este disponibila cu dimensiunea 275/70R22,5 si poate fi utilizata atat pe axa de directie, cat si pe cea motoare.
 

GAU861 beneficiaza de un perete lateral ultra-intarit, care confera maximum de rezistenta la impact. Profilul special, cu caneluri adanci, de 20,2 mm, asigura performante optime la rulare, dar si un nivel scazut de zgomot, pentru un confort cat mai bun al pasagerilor.
„Anvelopa noastra a fost intotdeauna recunoscuta pentru performantele sale optime indiferent de sezon, insa este importanta si obtinerea tuturor certificarilor si acreditarilor care sunt solicitate de operatorii de transport urban. Cu marca GT Radial dezvoltam incontinuu un portofoliu puternic de produse si servicii, care sa raspunda tuturor nevoilor companiilor de profil“, a declarat Daria Sala della Cuna, director de vanzari pe Europa pentru anvelopele de camion si autobuz in cadrul Giti Tire.
Portofoliul de produse GT Radial pentru autobuze si autocare mai include modelul GSR225 Combi Road, disponibil in dimensiunile de 19,5 si 22,5 inch, care este, de asemenea, acreditat M+S. Acesta a fost adaptat recent din punct de vedere al indexului de greutate, pentru a putea fi montat si pe vehicule Euro 6.
Alte anvelope cu certificare 3MPSF din gama GT Radial sunt GAR820 de 17,5 inch (pentru toate axele), GDR619 si GDR638 (special pentru axa motoare) si GDL 617, GDR621 si GT629, toate de 22,5 inch, de asemenea, pentru axa motoare.
Giti Tire, cu sediul central in Singapore, este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, atat din punct de vedere al volumelor, cat si al incasarilor. Portofoliul de produse include marcile GT Radial, Primewell si Runway.

Articole similare