Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopele Hankook, utilizate ca echipamente originale pe camioanele Scania pentru constructii

Hankook va furniza cinci tipuri noi de anvelope pentru toate modelele Scania utilizate pe santierele de constructii, incluzand aici si noua generatie XT. Acestea sunt anvelopele axelor viratoare (SmartWork AM06, SmartWork AM09 si SmartWork AM15 +) si SmartWork DM06 si SmartWork DM09, pentru axa directoare.
 

Activitatea OE a lui Hankook pentru Scania se concentreaza in prezent pe Europa si acopera in total 26 de dimensiuni in gama cuprinsa intre 22,5 si 24 inch. Alaturi de anvelopele pentru uz de santier, Hankook furnizeaza producatorului de autovehicule comerciale suedeze e-cube MAX, o gama de pneuri pentru camioane pe distante lungi, precum si SmartFlex, o anvelopa all season pentru aplicatii pe distante medii. Gama a fost adaptata special pentru conditiile europene, oferind atat avantaje ecologice, cat si economice.
Cooperarea OE cu grupul din care face parte Scania este, pe segmentul vehiculelor utilitare grele, cea de-a doua pentru Hankook, producatorul de anvelope echipand, incepand cu 2015, si diverse modele MAN Truck & Bus. „Asteptam cu nerabdare extinderea cooperarii noastre cu Scania. Trebuie sa oferim rezistenta maxima atunci cand proiectam anvelope pentru uz pe santier, iar linia SmartWork a reusit sa convinga pe deplin inginerii Scania“, a punctat Han-Jun Kim, Head of Hankook Tire Europe.

Articole similare

Ad