Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ARTRI SI ARILOG au incheiat un ACORD DE PARTENERIAT STRATEGIC

Secretarul general al ARTRI, Florinel Andrei, si Presedintele ARILOG, Daniel Preda, au semnat astazi, la sediul ARTRI, documentul acordului.
Cele doua asociatii din Romania, reprezentative pentru activitatile de transport si logistica, vor colabora in vederea dezvoltarii serviciilor oferite atat membrilor si partenerilor, cat si sectorului transporturilor romanesti, in ansamblul lui.
 

Cooperarea organizatiilor va genera proiecte pentru stimularea mediului de afaceri si va sprijini imbunatatirea legislatiei interne si internationale din domeniul logisticii si al transporturilor rutiere de marfuri.  „Semnarea acestui acord vine in cel mai potrivit moment. Prin colaborarea cu ARILOG, promovam un model de parteneriat strategic necesar dezvoltarii durabile, pe termen mediu si lung, a transportului, a lantului logistic si a activitatilor conexe, atat la nivel intern, cat si international. Ne vom concentra pe trei mari directii: business, legislatie si digitalizare”, a spus Florinel Andrei, Secretarul general al ARTRI.
Daniel Preda, Presedintele ARILOG, a adaugat ca „acest parteneriat accentueaza obiectivele asociatiei de a promova si dezvolta bunele practici si intareste aderarea la normele juridice si etice. Colaborarea strategica cu ARTRI aduce beneficii majore membrilor pe care ii reprezentam si ajuta la dezvoltarea sanatoasa si sustenabila a industriilor in care activeaza membrii nostri.”

Articole similare

Ad
Ad