Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AstrA-Associated Traffic: Creste nevoia logisticii bazata pe date

71% dintre expeditori apreciaza analizele in timp real oferite de furnizorii de logistica de tipul 3PL, iar dintre acestia un procent de 61% evalueaza furnizorii pe baza costului si a nivelului de servicii, arata rezultatele din 2017 ale studiului anual Third-Party Logistic Study.
Expeditorii incearca sa valorifice expertiza furnizorilor de logistica in implicarea clientilor, managementul strategic si IT, mai spune sursa citata de AstrA-Associated Traffic AG, companie de transport si logistica. Astfel, procesele de logistica bazate pe date tind sa satisfaca nevoile clientilor mai rapid, permitandu-le acestora sa se extinda rapid in noi piete.
 

Toate tehnologiile de distributie, incluzand aici si vehiculele autonome, dronele si aplicatiile mobile, necesita imbunatatiri strategice si operationale pe termen lung din partea companiilor. Analistii AsstrA-Associated Traffic AG estimeaza o crestere mare in utilizarea conceptelor Big Data si Machine Learning pentru a satisface nevoile retailerilor online. De exemplu, afirma sursa citata, era mobila necesita o integrare mai buna intre diferiti furnizori de servicii si clientii finali. De exemplu, un retailer de fashion nu trebuie sa se mai gandeasca de ce un client ar prefera brandul sau in detrimentul altora, ci cum sa faca pentru ca utilizatorul final sa-i gaseasca magazinul, poate cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Aceasta abordare mai larga a intelegerii comportamentului clientului constituie o provocare pentru organizatiile traditionale in industria de supply chain.

Articole similare

Ad