Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Au inceput inscrierile pentru Trailer Innovation 2017

Juriul international „Trailer Innovation“ a anuntat deschiderea oficiala a inscrierilor pentru competitia bienala de anul acesta. Producatorii si furnizorii de produse/servicii din industria remorcilor pot prezenta inovatii din cele 7 categorii devenite deja „traditionale“: concept, caroserie, sasiu, componente, siguranta, mediu si smart trailer. Noutatile se pot referi la componente, materiale, detalii sau sisteme aplicabile remorcilor, semi-remorcilor sau caroseriilor, dar se pot califica aici si prototipuri si solutii complete, dar nu mai vechi de doi ani.
 

Juriul este format din jurnalisti experimentati de la 12 reviste europene de top: Anlegg&Transport (Norvegia), Auto-en Transportwereld (Olanda)
Commercial Vehicle Engineer (Anglia), Fleet Transport (Irlanda), KFZ-Anzeiger (Germania), Mobilität (Elvetia), Samochody Specjalne (Polonia), STRAGÜ (Austria), Trailer-Journal (Germania), Truck&Business (Belgia, Luxemburg), Vie&Trasporti (Italia) si Tranzit (Romania).
Cel mai important criteriu de evaluare este contributia adusa de inovatie la cresterea eficientei transportului rutier, dar si beneficiile economice, sporirea securitatii sau reducerea greutatii pot fi decisive.
Inscrierile se vor inchide la 30 iunie, iar premierea se va desfasura in cadrul IAA Commercial Vehicles Show 2016, pe 23 septembrie 2016.

Articole similare

Ad