Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Australienii, cei mai buni mecanici Scania

Echipa „Southern Stars” de la centrul de service Scania din Sydney, Australia, a castigat titlul mondial pentru cea mai buna echipa de service Scania. Castigatorii au invins in cadrulfinalei mondiale a concursului Scania Top Team 2013 talentatele echipa ale Noii Zeelande si Finlandei.
Pe 21 si 22 noiembrie, cele mai bune zece echipe de service ale Scania au participat la finala concursului Scania Top Team 2013 de la Södertalje, Suedia. Echipele Australiei, Finlandei si Noii Zeelande au avut cel mai bun punctaj in semifinale, pentru a-si merita un loc in marea finala castigata de australieni.
 

„Incredibil. Este cea mai frumoasa experienta”, a spus Phillip Sage, reprezentantul echipei Australiei. Echipa puternica, determinarea si increderea se sine au pavat drumul catre victorie.
“Am lucrat foarte mult in echipa”, a mai spus Sage. “Ne-am spus unul altuia sa nu renuntam si nu ne-am stresat niciodata pentru ca am stiut ca putem trece peste orice.”
Finala a fost urmarita de 400 de spectatori, inclusiv finalistii din Argentina, Austria, Germania, Italia, Peru, Slovacia si Suedia.
Echipa australiana a fost declarata castigatoare, dar proprietarii de camioane Scania stiu ca se pot baza pe tehnicieni extrem de talentati oriunde in lume.
Harald Cederberg, Director Academia Scania, responsabil pentru training a urmarit multi ani concursul Top Team. “Numarul orelor de pregatire a crescut pentru ca tot mai multe tari participa la Scania Top Team. Ca urmare a crescut organizatia si experienta echipei”, a spus acesta.
Cederberg a subliniat faptul ca echipele care au ajuns in finala au acum un mod de lucru mult mai bine organizat. “Echipele au devenit mai bune de-a lungul timpului”, a mai spus acesta.
“Abia am incoronat castigatorul pentru 2013, dar Top Teamcontinua sa fie un proces prin care dorim sa imbunatatim nivelul serviciilor de service la nivel global.”
Primul loc a fost ocupat de Australia: Echipa Southern Stars din Preston, Sydney, formata din Phillip Sage, Graham Andrews, Michael Farrell, Logan Hoser si Benn Jeffery.
Locul al doilea a fost adjudecat Noua Zeelanda cu echipa Kiwis din Whangarei. Scott Cann, Michael Adams, Gavin Brindle, John Burhenne si Shane Parker au fost tehnicienii care au luptat pentru Noua Zeelanda.
Locul al treilea a fost ocupat de Echipa Kirkkopuiston Sissit din Lahtis, Finlanda si a fost formata din Janne Murtoniemi, Saul Ala-Akkala, Jari Korhola, Petri Levonen si Teemu Tiihonen.
Scania Top Team a inceput in 1989 ca un eveniment de pregatire la nivel local in Suedia si a evoluat in forma finala de astazi. Anul acesta, mai mult de 8.000 tehnicieni si experti in piese din 63 de tari din toata lumea. Acesta a fost a noua editie Scania Top Team.
Scania Top Team este si un instrument care imbunatateste metodele de lucru in centrele de service. Un personal motivat si cu un grad redus al fluctuatiilor ofera mai mult profesionalism. Forta de munca duc la cresterea calitatii lucrarilor din centrele de sevrice Scania din lume.

Articole similare

Ad