Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

Autonet Mobility Show

A inceput noul sezon al evenimentelor Autonet Mobility Show, iar anul acesta va asteptam cu multe surprize si acelasi nivel profesional inalt. Astfel, intre 8 si 9 mai va asteptam la primul Autonet Mobility Show al anului, gazduit in inima Transilvaniei, la Cluj Napoca.
Spre deosebire de anii trecuti, in 2015 Autonet Mobility Show Cluj Napoca a schimbat locatia. Recent construita Sala Polivalenta va constitui noul cadru al evenimentului, oferind un plus de eleganta, confort si profesionalism. Sala se afla in vecinatatea stadionului Cluj Arena, pe malul Somesului si asigura toate facilitatile desfasurarii unei expozitii de asemenea amploare, fiind una dintre cele mai bine dotate centre de conferinte si expozitii din tara.
 

Asa cum v-am obisnuit in editiile trecute, la Autonet Mobility Show aveti ocazia de a vedea cele mai noi inovatii aparute pe piata componentelor auto si de a discuta in mod direct cu reprezentantii celor mai importanti producatori de piese auto, accesorii, echipamente de service sau concepte de service. Va asteapta peste 100 de standuri expozitionale care vor acoperi intreaga gama de produse si servicii destinate profesionistilor din domeniul reparatiilor si intretinerii de vehicule.
In ceea ce priveste posibilitatile de relaxare, va pregatim un program foarte dinamic, atat in interior cat si in exterior. Numeroase standuri, va asteapta cu concursuri si actiuni prin care puteti castiga premii importante si va puteti demonstra indemanarea. In parcare veti putea fi martorii unei demonstratii de interventie in caz de accident oferite de partenerii A24 Assistance. In zona de catering veti putea savura preparate culinare delicioase, dar veti avea, de asemenea, ocazia de a va desfata papilele gustative cu diferitele vinuri oferite spre degustare de catre standul Wine-in-Business. Pentru pasionatii sportului cu motor prezenta lui Mani Gyenes, cel mai bun roman din Raliul Dakar, va fi o atractie deosebita. Mani va asteapta cu motocicleta sa de Dakar, pregatit sa va povesteasca despre aventurile sale, sa ofere autografe si sa faca poze cu dumneavoastra.
Partenerii Autonet se mai pot bucura de prezentari tehnice ale furnizorilor dar si de o larga varietate de tipuri de promotii: cu discount general, pe marci, pe linii de produse si altele. De asemenea, doar la Autonet Mobility Show, nu ratati ocazia de a participa la tombolele si actiunile noastre promotionale in care punem la bataie peste 5000 de premii.
Acestea sunt doar cateva dintre atractiile Autonet Mobility Show, multe altele fiind pregatite ca surprize, atat profesionale cat si de relaxare. De aceea, va asteptam, la Cluj Napoca pentru un eveniment auto de o inalta tinuta tehnica, intr-o atmosfera relaxata si relaxanta.

Cel mai important eveniment al industriei auto aftermarket din Romania va ofera o avanpremiera a tendintelor majore si a noutatilor care vor marca viitorul acestui domeniu

Peste 100 de standuri expozitionale ale celor mai importanti furnizaori de piese de schimb, accesorii auto si echipamente de service
Sala Polivalenta Cluj Napoca – o noua locatie care ofera eleganta, confort si aduce un plus de profesionalism si noi oportunitati
Promotii speciale, discounturi si premii pe toata perioada evenimentului
Mani Gyenes, castigatorul clasei marathon in Raliul Dakar
Concursuri si actiuni cu premii oferite de expozanti
Tombola, actiuni si promotii cu peste 5.000 de premii
Tasting corner: degustari pentru toate gusturile – vin, trabucuri si tigari de foi, etc.
Stand dedicat vehiculelor comerciale, unde sunteti asteptati cu informatii complete despre conceptele de service promovate de Autonet, TruckZone si Yokohama Club Network, precum si despre QWP, brandul propriu de piese de schimb al Autonet Import.
 

invitatie AUTONET MOBILITY SHOW 2015 / Cluj Napoca

Articole similare

Ad