Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autostrada Sebes-Turda, dar si alte lucrari de infrastructura, gata in 2020

In Romania sunt deschise la aceasta ora 164 de km de santiere pe autostrazi si drumuri expres, a declarat ministrul transporturilor, Lucian Bode, in cadrul unui interviu acordat Digi24.
Lucrarile sunt foarte avansate pe cei 41 de km Sebes-Turda, cu un progres fizic de aproape 90%, astfel ca acest tronson ar putea fi gata in cursul acestui an. De asemenea, ar putea fi dati in folosinta si cei 17 km intre Iernut si Chetani, pe autostrada Transilvania, urmand sa fie realizata si descarcarea la Chetani. 6 km intre Biharia-Bors vor fi gata in iulie a.c., iar Centura Bacaului are 80% grad de finalizare.
Ministrul Transporturilor a mai precizat ca anul acesta vor incepe lucrarile si pe alte tronsoane ale autostrazii Transilvania, precum si pe autostrada Sibiu-Pitesti. „Vom incepe lucrarile la alti 8 km din Autostrada Transilvania si la Centura Bucuresti si vom semna in iunie contractele pentru cele doua tronsoane de pe Craiova-Pitesti (3 si 4)”, a declarat Lucian Bode, cu conditia sa nu fie contestatii. „Imi doresc sa semnam si pentru 3 tronsoane pe Autostrada Transilvania si sa aducem proiectele de pe zona Moldovei la un stadiu de maturitate”.
 

Articole similare

Ad