Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Axis Communications anunță lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E, care oferă o rezoluție UHD 4K cu zoom de 20x, pentru o calitate video excepțională. Modelul oferă imagini de ansamblu și detalii de calitate, în culori vii și clare.

AXIS Q6078-E vine însoțită de aplicația Autotracking 2 prevăzută cu funcție de selectare prin click și urmărire, precum și un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmărirea activă a obiectelor si orientarea rapidă în spațiu.

Camera integrează caracteristici de securitate cibernetică, precum firmware semnat și funcție de boot securizat care garantează autenticitatea firmware-ului. În plus, cipul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 asigura stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice astfel încât acestea să rămână în siguranță chiar și în eventualitatea unei breșe de securitate.

Caracteristicile principale includ: rezoluție UHD 4K cu zoom optic de 20x; imagini excepționale și foarte detaliate; AXIS Object Analytics; tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265; caracteristici de securitate cibernetica integrate. Camera dedicată supravegherii la exterior beneficiază de certificatele IP66/67, NEMA 4X și IK10, fiind astfel rezistentă la praf, ploaie, zăpadă și impact. În plus, grație tehnologiei Arctic Temperature Control, poate funcționa la temperaturi cuprinse între -40 °C si 50 °C.

Articole similare

Ad