Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BAG, noi controale privind cabotajul ilegal

Oficiul Federal pentru Transportul Mărfurilor (BAG) a efectuat un nou control amplu la nivel național. Astfel, 129 de inspectori BAG au verificat 597 de camioane cu numere de înmatriculare străine, constatându-se nereguli privind cabotajul în cazul a 30 de unități.

Așa cum spuneam, controlul a implicat o echipă numeroasă formată din 129 de agenți BAG, disperați în 28 de locații, cu precădere în apropierea unităților de producție din automotive în zona Baden-Württemberg. În total au fost verificate 597 de camioane, constatând-se operațiuni de cabotaj în cazul a 106 vehicule. Din această cifră, 30 au avut încălcări ale normelor, iar BAG a impus plata unor garanții în valoare de circa 40.000 de euro. „Cu prioritizarea acestui tip de control, BAG trimite un semnal clar: cerințele privind cabotajul trebuie respectate conform legii!“, se arată în comunicatul Oficiului Federal.

Rezultatele acestui control vor fi evaluate în raport cu acțiuni viitoare privind cabotajul ilegal. De aceea, inspectorii BAG avertizează că vor urma și alte controale în următoarele luni.

Foto: Franziska Nieß (eurotransport.de)

Articole similare

Ad