Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BAG și BGL își intensifică colaborarea pentru stoparea cabotajului ilegal

Oficiul Federal pentru Transportul Mărfurilor (BAG) și Asociația federală pentru transportul, logistica și eliminarea deșeurilor (BGL), împreună cu alianța industrială Spedition – Transport – Logistik (STL) își intensifică colaborarea în scopul de a elimina cabotajul ilegal.

„Cabotajul va rămâne și în 2021 un obiectiv. Datorită strategiei de digitalizare a BAG, eficiența proceselor de control va fi sporită pe termen mediu și lung. Astfel, practicile ilegale, în special în cabotaj, sunt mult mai greu de pus în practică”, spune vicepreședintele BAG, Christian Hoffmann.

La rândul său, Prof. Dr. Dirk Engelhardt, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administrație al BGL a spus că aștepta noua colaborare și extindere a parteneriatului: „Este un semn important pentru companiile germane că practicile ilegale nu doar că nu sunt acceptate, dar sunt expuse și pedepsite. Am dori să vedem și mai mult sprijin pentru BAG din partea tuturor autorităților.“ În acest scop, BGL colectează referințe specifice cu privire la „nerespectarea sistematică a prevederilor Legii transportului rutier”. Asociația le transmite apoi grupului operativ de raportare care urmărește posibilele încălcări. Cu această abordare țintită se dorește eliminarea cabotajului ilegal.

Articole similare

Ad