Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Black Amber

Chihlimbarul este o rasina fosila translucida de culoare galben-maroniu, formata acum 1,8-65 de milioane de ani. Lustruit, chihlimbarul este folosit in industria bijuteriilor, iar chihlimbarul maro inchis este o varietate foarte rara, servind astfel ca inspiratie pentru editia limitata de camioane Scania V8 din acest an.
Emblema V8 este in relief, pe o placuta neagra dispusa in fata manerelor usilor, din acelasi material din care sunt construite si carcasele oglinzilor laterale si cadrul geamurilor, stalpii parbrizului si feroneria usilor laterale.

Grila frontala si gratarele de pe treptele de acces in cabina sunt din material „diamant negru“, la fel ca platforma de deasupra sasiului, in timp ce, pe margine, tabla este acoperita cu vopseaua metalizata maro „Black Amber“.
Rotile sunt vopsite in culoare negru diamant cu buloane cromate, ca si treapta de acces la platforma din spatele autotractorului.
La interior, scaunele, cotierele si tapiteria interioara, acoperite cu piele de culoare neagra, sunt brodate cu insemnul V8 si grifonul specific Scania, ambele portocalii. Podeaua este acoperita intre scaune cu un covor negru de piele, cu o dunga maro de culoarea chihlimbarului, cu insemnul „R 730“, alte doua covorase cu material buclat negru fiind montate la picioarele fiecarui scaun.
Volanul este acoperit cu piele neagra perforata, cu inserturi de furnir Black Amber.
Un panou din acelasi material este dispus pe peretele din spate al cabinei, pe care apare numarul 004 din seria limitata decorata de Svempa.

Cabina Topline include spoturi pe xenon in parasolar.
Mai multe lumini pe LED portocalii sunt disponibile atat la interior, pe panoul interior al usii, cat si rosii, la exterior, pentru a semnaliza utilizarea franelor, dispuse pe laterale, in spatele deflectoarelor de aer.
Aparatura de bord este completata de radio cu DVD, Bluetooth si monitor rabatabil pentru sistemul de navigatie.
Sistemul audio, de 350 W, cu difuzoare de 6,5" si subwoofer de 8", asigura tot ceea ce-si poate dori un meloman.

Articole similare