AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

Boris Billich va fi directorul de vanzari al Schmitz Cargobull

Consiliul de administratie Schmitz Cargobull a decis primirea lui Boris Billich in bordul director incepand cu 1 ianuarie 2016, iar dupa o perioada de acomodare acesta va prelua responsabilitatea intregului management al vanzarilor ca parte a programului de succesiune din cadrul companiei germane. El il urmeaza pe Ulrich Schöpker, care a ocupat vreme indelungata pozitia respectiva, si al carui contact expira pe 15 decembrie 2016.
Boris Billich are 47 de ani, este casatorit, are trei fiice si a studiat management si tehnologia infomatiei. El a inceput sa lucreze la Daimler Chrysler AG in 1993, dupa care a ocupat mai multe posturi de conducere in Europa de Est si Orientul Mijlociu.
 

Din 1998 pana in 2000, el a condus echipa de vanzari de vehicule comerciale din Orientul Mijlociu in cadrul biroului din Dubai, apoi a fost director de vanzari in Praga si Moscova, dupa care a devenit CEO Mercedes-Truck Volstock in 2009 si CEO Mercedes-Bent Romania in 2013.
„Boris Billich are o experienta indelungata in management si vanzare de vehicule comerciale si suntem foarte multumiti sa avem in echipa pe cineva cu un asemenea nivel de expertiza in Europa de Est si Orientul Mijlociu“, arata prof. dr. Jürgen Kluge, presedintele Consiliului de Administratie al Schmitz Cargobull.
Ceilalti doi directori care au fost primiti in bordul Schmitz ca parte a aceluiasi program de succesiune sunt Andreas Klein (Operatiuni) si Andreas Busacker (Finante).

Articole similare

Ad