Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Russia, la a doua editie

Cea de-a doua editie Busworld Russia, powered by Autotrans, a avut loc la sfarsitul lui octombrie a.c., la Crocus Expo din Moscova. Nu mai putin de 72 de expozanti, din 14 tari, si-au prezentat produse pe 9.000 m2, dublu fata de editia precedenta. In centrul atentiei au fost marii constructori rusi de vehicule – Kamaz, Nefaz, GAZ Group, Volgabus – alaturi de carosieri locali, dar si producatori din tarile vecine, pentru care Rusia reprezinta principala piata de export.
 

Furnizorii chinezi King Long, Yutong, Higer, Zhong Tong, Ankai sau JVS, dar si turcii de la Anadolu Isuzu sau portughezii de la Caetano Bus au asteptat vizitatorii cu cele mai noi modele de autobuze electrice, care incep sa fie tot mai cautate si in Federatia Rusa. Nu au lipsit nici furnizorii de componente pentru industria auto, atat locali, cat si internationali.
In paralel cu expozitia de vehicule si componente au avut loc seminarul UITP „Eurasian Bus“ si conferintele Busworld Academy, acestea din urma fiind organizate in colaborare cu Asociatia de Transport din Moscova, pe probleme de mobilitate si siguranta rutiera.

Articole similare

Ad