Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

C&W Echinox lanseaza prima academie de training din Romania dedicata chiriasilor din centrele comerciale si din cladirile de birouri

Cushman & Wakefield Echinox Property Management Department si-a extins linia de servicii prin crearea primei academii de training din Romania dedicata ?n egala masura chiriasilor din centrele comerciale si ocupantilor din cladirile de birouri, Drawing Business Value Academy, ?n parteneriat cu compania de training si consultanta DBV Management & Training. Academia are ca scop final cresterea performantei chiriasilor in cadrul centrelor comerciale, prin imbunatatirea calitatii serviciilor si a relatiei cu clientii, respectiv ?mbunatatirea experientei ocupantilor din cladirile de birouri, prin dezvoltarea sentimentului de comunitate.
 

Argo Capital Property a fost prima companie care a sustinut programul Academiei Drawing Business Value prin organizarea unei sesiuni de training la Shopping City Suceava, centru comercial administrat de Cushman & Wakefield Echinox. In contextul unei piete de retail tot mai concurentiale, feedback-urile retailerilor locali participanti confirma utilitatea demersului.
Conform celor mai recente statistici prezentate de Eurostat, ?n Romania doar 8% din angajati au parte de instruire la locul de munca, ?n comparatie cu media Uniunii Europene, care depaseste 31%.
Urmatoarele doua sesiuni de training se vor desfasura la sfarsitul lui septembrie, una din ele fiind dedicata echipei extinse a companiei Argo Capital Property, iar a doua echipei de property management a companiei C&W Echinox. Pana la finalul anului se vor desfasura si alte sesiuni pe teme ce tin de comunicare, marketing si strategii de customer care.

Articole similare

Ad