Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioane, motociclete si muzica, la Cluj

In intervalul 9-11 mai, UNTRR, in colaborare cu IRU, va organiza la Jucu (Cluj, prima editie a festivalului international al transportatorilor, T-Festival, care se doreste a fi un eveniment de celebrare a acestei bresle, alaturi de ceea ce inseamna bucuria sunetului cailor putere si a vitezei date de motociclete – toate acestea acompaniate de muzica rock si de buna dispozitie.
 

Desfasurat in perioada 9-11 mai, T-Festival marcheaza instituirea si sarbatorirea pentru prima data a Zilei Transportatorilor, pe data de 9 mai, ziua Sfantului Cristofor. Este o initiativa UNTRR prin care se urmareste instituirea unei traditii in a organiza acest gen de festival. „Vrem sa cream un mediu normal, unde oamenii se pot intalni sa stea de vorba, sa schimbe impresii, unde competitia este intr-o zona de prietenie. In felul acesta putem dezvolta pe viitor un gen de comunicare si colaborare mai fireasca intre parteneri si public. Nu in ultimul rand, cred ca vor fi trei zile de distractie si buna dispozitie. Astfel de festivaluri au loc de multi ani in strainatate, pe toate continentele, si Romania trebuia sa aiba propria sarbatoare a transportatorilor“, a aratat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.
Festivalul va avea loc la Jucu, locatie aleasa din mai multe considerente. In afara faptului ca vorbim de o zona comerciala foarte importanta, UNTRR beneficiaza si de sprijinul Consiliului Judetean, al parcului industrial Tetarom, al companiei DeLonghi si al primariei municipiului Cluj-Napoca.
Acesta se doreste a fi un festival international in cadrul caruia va fi organizat si un eveniment IRU, pentru a da ocazia si altor asociatii din Europa, si nu numai, sa participe la eveniment.
Anul acesta UNTRR isi doreste sa atraga 50 de camioane, mai multe decat cele 36 care au participat la The most beautiful truck& chopper festival anul trecut, la fel si motociclete.
Cristian Hrubaru, prezentatorul festivalului, cunoscut de la RockFM si Cronica Carcotasilor, a declarat ca „atat motoarele, cat si muzica fac parte din cultura moderna a umanitatii. Ele au mers de fiecare data si peste tot perfect mana in mana, au adus …

Articole similare